Potresno pismo oca poginulog Borisa: "Stigao si nam ranije bez ikakvog znaka, ali sad vidim da je to bio znak"

Autor:

Hronika

03.04.2024

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Verujem da me bodriš kroz svaki moj ovozemaljski zadatak, kroz svaku životnu prepreku, stojiš uz mene i čuvaš da ne klonem duhom"

Potresno pismo oca poginulog Borisa: "Stigao si nam ranije bez ikakvog znaka, ali sad vidim da je to bio znak"

Foto: Facebook

Tragedija na putu kod Beške 18. oktobra 2022. godine uzela je dva mlada života. Boris Majorski (18) i njegova devojka Dejana nastradali su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći dok su se vozili na motoru. Ova nesreća ostavila je porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi i neverici.

Vladimir Majorski, otac preminulog Borisa, suočava se sa dubokom tugom i nepopravljivim ranama na srcu nakon gubitka svog sina. Njegova bol se povremeno ispoljava kroz tužne objave na društvenoj mreži Fejsbuk, gde otvoreno deli svoju tugu sa prijateljima i porodicom.

- Od tog dana kada si došao na ovaj svet, nisam mogao biti sretniji. Stigao si nam ranije bez ikakvog znaka, ali sada vidim da je to bio znak da donošiš mir i ljubav ovom svetu. Borio si se hrabro i izašao kao pobednik. Uvek ćeš biti naš pobednik. Heroj.

U naša srca si ušao, u naš život u našu budućnost. Ti jesi naša budućnost koja počiva na tvojim hrabrim plećima a koje sada prekriva hladan kamen čuvajući te među anđelima. Ali neću se obeshrabriti, držaću ramena visoko a glavu još višlje. I kada mi noći poput ove budu najcrnje, kada sunce bude slabo sijalo skrivajući se iza oblaka, uvek ću imati tebe da me pratiš i put kojim hodam obasjavaš. I kada mi se čini da je najlakše odustati, neću.

I kada mi se čini da je sve uzalud, biću čvrst. Neka tvoja dobrota promeni ovaj svet. Opasno je to mesto. Ali svetlo uvek nađe svoje mesto nasuprot tame. A ti si naša svetlost. Svaku lošu reč, nameru i greh, tvoj osmeh će pobediti. Verujem da me bodriš kroz svaki moj ovozemaljski zadatak, kroz svaku životnu prepreku, stojiš uz mene i čuvaš da ne klonem duhom. Puno sam ti rekao u ovom tužnom pismu, ali nikada neću moći reći dovoljno što će izraziti ljubav, koju gajim prema tebi. To je beskrajno odavde do večnosti, prostranstvo ljubavi, koju moje srce čuva za tebe, sine moj....- piše u opisu objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading