NAŠA PEVAČICA UPOZNALA MUŽA NA FEJSBUKU: Napravio joj DETE, a neće da potpišu PAPIR!

Autor:

Zabava

03.04.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vanbračnoj zajednici su već 15 godina, a za svadu neće ni da čuju!

NAŠA PEVAČICA UPOZNALA MUŽA NA FEJSBUKU: Napravio joj DETE, a neće da potpišu PAPIR!

Foto: instagram.com/selakov

Pevačica Ivana Selakov već više od decenije uživa u vezi sa svojim partnerom Peđom Mirkovićem. Par je 2018. godine postao roditelj predivne devojčice kojoj su dali ime Kruna. Iako je poznata javnosti po svojoj muzici, Ivana veoma pažljivo čuva svoj privatni život od radoznalih pogleda.

Međutim, zanimljivo je da je Ivana otkrila da se sa svojim nevenčanim suprugom Peđom upoznala preko društvene mreže "Fejsbuk".

- Upoznali smo se preko "Fejsbuka", 2008. godine. Dobila sam podršku od Peđe, zaintrigirala me je njegova profilna slika. Mesecima smo se dopisivali. Kada smo se upoznali uživo, do dana današnjeg smo zajedno. Sve funkcioniše kako treba. Papira neće biti i što bi sad menjali kad smo sve uradili, najbitniju stvar smo uradili, imamo dete. Nema potrebe, niti imam sad neku želju da to organizuje. Imam sad neke potpuno druge prioritete, dobro nam je, funkcionišemo, obeležili smo 15 godina zajedničkog života, mislim da je to jedan ozbiljan staž, sa papirom ili bez, tako da u današnje vreme je uspeh i 15 godina opstati zajedno - ispričala je Ivana jednom prilikom.

Jedan od trenutaka koji je posebno oduševio Ivanu je romantičan gest njenog partnera Peđe. Naime, on je, dok su živeli na različitim krajevima grada, ponudio da joj skuva pastu i donese je na motoru.

- Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio. Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se baš - ispričala je jednom prilikom.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ivana Selakov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading