KOMŠINICA OTKRILA DA NIKO NIJE POZIVAO DANKINO IME KAD JE NESTALA: Sadila sam odmah pored jagode, nisam čula ništa do dolaska POLICIJE!

Autor:

Hronika

03.04.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za nestalom Dankom Ilić traje devet dana

KOMŠINICA OTKRILA DA NIKO NIJE POZIVAO DANKINO IME KAD JE NESTALA: Sadila sam odmah pored jagode, nisam čula ništa do dolaska POLICIJE!

Foto: ST/Tamara Pavišić


Danka Ilić, dvogodišnja devojčica koja je nestala u utorak 26. marta u 13:45 časova u Banjskom Polju, još uvek nije pronađena, ali se nastavlja intenzivna potraga za njom. Bečka policija aktivno traga za dve Rumunke koje su primećene na snimku na kojem se vidi devojčica slična nestaloj Danki. Meštani su izjavili da policija i dalje dežura ispred kuće i obezbeđuje lokaciju kako bi se sačuvali potencijalni dokazi.

Policija traga za dve Rumunke sa snimka

Policija u Beču intenzivno traži dve žene rumunskog porekla koje su primećene na snimku zajedno sa devojčicom koja podseća na nestalu Danku Ilić. Meštani ističu da policijske patrole i dalje čuvaju lokaciju nestanka, a jedna komšinica je izjavila da nije primetila ništa sumnjivo dok policija nije stigla na lice mesta.

"Prva komšinica, čija kuća je udaljena desetak metara od mesta nestanka Danke koja je bila sa majkom i bratom, nalazila se u dvorištu u to vreme. Sadila je jagode i nije čula majku da doziva dete. Zapravo, nije primetila da se nešto događa sve dok tamo nije stigla policija", rekli su meštani.


Očekivanja i nade celog društva su usmereni ka raspletu ovog tragičnog događaja, svi se nadaju da je Danka negde živa i zdrava. Austrijska policija apeluje na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ženama sa snimka da se jave nadležnim organima kako bi pomogli u rešavanju ovog slučaja.


Dok srpska policija i dalje aktivno traga na terenu gde je devojčica poslednji put viđena, policija u Beču neumorno radi na prikupljanju informacija i apeluje na sve građane da se jave ukoliko imaju bilo kakve korisne informacije. Broj telefona na koji se mogu javiti jeste 01-31310-33800, a informacije se mogu dostaviti i u bilo kojoj policijskoj stanici.


Nastavlja se intenzivna potraga za nestalom Dankom Ilić, a nadležne službe u Austriji i Srbiji apeluju na građane da pruže svaku moguću pomoć u rešavanju ovog slučaja. Svi se nadaju da će Danka uskoro biti pronađena i vraćena svojoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Jeca

03.04.2024 22:24

Još jedan kamenčić u nizu, da se na tom mestu ništa nije dešavalo. Žena bi primetila i decu i majku i nepoznate ljude,kola...Ništa od svega toga, roditelji nisu ni tražili Danku. Čemu onda tolike laži rođaka-ujke?