I DALJE "FURA" NADOBUDAN STAV I GLUMI ŽRTVU! Evo kako se danas u sudnici ponaša otac KOSTE KECMANOVIĆA! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.04.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Koste Kecmanovića i dnas odgovaraju roditeljima žrtava njihovog sina.

I DALJE "FURA" NADOBUDAN STAV I GLUMI ŽRTVU! Evo kako se danas u sudnici ponaša otac KOSTE KECMANOVIĆA! (FOTO)

Foto: Facebook

Iza zatvorenih vrata i danas Vladimir Kecmanović glumi žrtvu i ima sve vreme prepotentan stav, javljaju reporteri Republike sa lica mesta.

Naime, on sve vreme ima prepotentan stav u stilu "Šta hoćete od mene?!" iako to naglas ne izgovara, međutim, po načinu obraćanja roditeljima žrtava stiče se takav utisak. 

Podsetimo, danas je u Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje Vladimira Kecmanovića i njegovoj supruzi Miljani Kecmanović. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović, Kosta Kecmanović i Vladimir Kecmanović 

 

Vladimir, otac dečaka Koste Kecmanovića koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara škole, saslušan je juče, a danas je nastavio da odgovara na pitanja roditelja.

Miljana Kecmanović danas je, u nastavku suđenja, iznela svoju odbranu, dok su se roditelji stradale dece zgražavali njenom izjavom. 

Suđenje je danas nastavljeno u 11 časova, a među prvima se u Viši sud u Beogradu pojavila Miljana Kecmanović i to u novoj odevnoj kombinaciji, sa sveže sređenom frizurom.

Kecmanović je prethodno izneo odbranu i odgovarao na pitanja suda i tužilaštva, dok je najavio da na pitanja punomoćnika oštećenih neće odgovarati. Međutim, kako Tanjug prenosi, Kecmanović je, u nastavku suđenja, ipak, počeo da odgovara na pitanja oštećenih.

Advokat porodice Kecmanović Irina Borović rekla je novinarima da je  Kecmanović na sva pitanja oštećenih odgovorio, a da će u utorak nastaviti da odgovara, da bi potom odgovarala majka dečaka Miljana.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Suđenje

 

Ne možemo davati više informacija, da ne bi narušili postupak, objasnila je ona, jer je suđenje zatvoreno za javnost.

Advokat oštećenih porodica Marko Janković takođe se pozvao na obavezu čuvanja tajne, jer je javnost isključena sa procesa.

Nakon njega, odbranu će izneti i njegova supruga, a zatim i instruktor i vlasnik strljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletni K.K. učio da puca.

Kecmanović od početka suđenja negira krivicu za delo za koje se tereti, teško delo protiv opšte sigurnosti. U Palatu pravde stigli su članovi porodice Aćimović, Čikić, Kobiljski, Negić, čija su deca ubijena u školi. 

Optužena Miljana Kecmanović došla je sa slobode u pratnji svojih advokata, dok je njen suprug u pritvoru od 3. maja prošle godine i biće priveden iz Okružnog zatvora.

Roditelji žrtava u sudnici

U sudnici Višeg suda u Beogradu danas će biti prisutni i roditelji ubijene dece, jer je Više javno tužilaštvo u Beogradu odustalo od ispitivanja roditelja ubijene dece, kako bi im omogućilo da budu prisutni na suđenju kada optuženi budu iznosili odbranu i kako bi mogli da postavljaju pitanja.

Sud je u ovom slučaju zatvorio suđenje za javnost iz razloga zaštite interesa maloletnih žrtava. Pored Kecmanovića optuženi su i instruktor i vlasnik streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletni K.K. učio da puca. 

Otac dečaka optužen je da je izvršio krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ana

13.04.2024 15:12

Za vaspitanje dece su odgovorni roditelji, ali i sredina i drustvo. Skola je neposredno pored gimnazije u koju sam i ja isla. Tada je direktorka bila Vesna Fila. Deca uglednih roditelja, od politicara do prof. univerziteta su pohadjali ovu skolu. I onda je bilo droge, pa su tako zavrsile i cerke predsednika Mijatovica. U Beogradu je to prisutno oduvek, Vracar, Stari grad, Dedinje i na to se zmuri/ ko snabdeva estradu, film, decu iz imucnih familija i zasto je centar grada, uvek pun raznih bandi koje se i ovim bave? I ne samo centar. Kako neko moze da na tome i naocigled svih zaradi kuce i stanove, besna kola, a da se niko ne pita godinama/ kako i gde? Ne bi me cudilo da je i Kosta s obzirom gde zivi i ide u skolu, i ima imucne roditelje, upao makar i slucajno u takve krugove.