MAJKA NESTALE DANKE ILIĆ VODILA SPECIFIČAN STIL ŽIVOTA! Strogo se pridržavala ovih običaja!

Autor:

Hronika

01.04.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Ilić nestala je u prošli utorak i od tada policija intenzivno radi na njenom pronalasku.

MAJKA NESTALE DANKE ILIĆ VODILA SPECIFIČAN STIL ŽIVOTA! Strogo se pridržavala ovih običaja!

Foto: facebook

Majka je prva bila na licu mesta, ona je ključni svedok, moguće je i da je sada u policijskoj stanici. Izlazili smo i na lice mesta da se sprovede istraga, bila je i ona i članovi uže porodice, jer moramo krenuti od njih. Naša služba radi na telefonu, ali će istraga sve pokazati, kaže major policije Bojana Otović Pjanović o majci Danke Ilić, koja je poslednja i videla devojčicu pre nestanka.

Majka Danke Ilić je konstantno pod budim okom javnosti i stručnjaka jer ona poslednja osoba koja je videla svoju ćerku.

Podsećamo, ona je rekla da je devojčicu izgubila iz vida dok je starijem detetu davala vodu i da je Danka nestala gotovo u sekundi.

Republika se danima nalazi u Boru gde smo danas saznali da je Ivana Ilić vodila specifičan stil života i da se kao Vlahinja,  strogo držala vlaških običaja.

Mala Danka nestala je u u utorak oko 13.45, a nakon toga po prvi put u Srbiji pokrenut je sistem Pronađi me, srpska verzija Amber alerta.

Potraga za devojčicom ušla je sedmi dan, policija je angažovala sve raspoložive kapacitete i sa istragom se neće stati dok se ne otkrije puna istina o ovom slučaju.

U međuvremenu, Srbin iz Beča poslao je policiji snimak koji je nastao u centru Beča, a na kom se vidi devojčica koja neodoljivo podseća na malu Danku u pratnji dve Rumunke.

Juče je raspisana i Interpolova žuta poternica za malom Dankom.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Minja

01.04.2024 21:01

Istocna Srbija..... Beznadje

Odgovori 26 8
crnotravac

02.04.2024 11:49

Kojih obicaja jebem li vam sve na svetu. Seme vam se zatrlo!

Odgovori 23 7
Gordana Crnogorcevic

03.04.2024 00:33

Neverovatno je da je majka tako malu decu, posebno Danku odvela na tako zapusteno ( i ne zdravo mesto), prakticno jedno djubriste, deponiju, gomilu trulezi i svacega. Tu su mogle i zmije da se nakote!?? A da bas tu, tako brzo nestane dete, a da ona ne zacuje ni SUSANJ...T o je jedna njena totalno nerazumna tvrdnja!!! A zatim snimak devojcice iz Beca!??? Zaista lici na malu Danku...ali deca tog doba cesto mogu liciti medjusobno. Medjutim po gradovima ljudi najcesce VOZE SVOJU MALU DECU U KOlICIMA, cak i do 4 god. jer se lakse i brze krecu, dete nije na smetnji, na sigurnom je, i takodje kolica ponesu i dosta bagaza i torbi. I zato te 2 zene izgledaju cudno izgledaju tu, kao da to dete trebaju jedino negde da proslede... bez majcinskog svakidasnjeg iskustva i prave uobicajene spreme, sa tako malim detetom. Uz hladan odnos obe zene, kao da tu detetu niko nije majka! I isti takav odnos tog deteta prema njima... devojcica se osecala medju njima USAMLLJENO pokusavajuci nekako samu sebe da zabavi.

Odgovori 14 3