"TREBALO JE DA BUDE ĐAK GENERACIJE": Devojčica koja je pala sa zgrade bila najbolji učenik od svih!

Autor:

Hronika

01.04.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu tužilaštva telo tinejdžerke poslato je na obdukciju.

"TREBALO JE DA BUDE ĐAK GENERACIJE": Devojčica koja je pala sa zgrade bila najbolji učenik od svih!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Petnaestogodišnja devojčica čije je beživotno telo juče pronađeno na pločniku ispred jedne zgrade na Novom Beogradu, a za koju se sumnja da je nastradala tako što je pala sa 12. sprata, trebalo je da bude đak generacije.

Svi je opisuju kao dobru i primerenu učenicu i naglašavaju da nikada nije bila problematična.

Devojčica je bila učenica novobeogradske škole "20. oktobar". Vest o njenoj smrti izazvala je šok i nevericu među učenicima i osobljem škole. Direktor Branislav Nedeljković izrazio je duboko žaljenje povodom ove tragedije.


- Ne mogu da verujem kakva tragedija se dogodila. Bila je veselo dete, druželjubiva i išla je na takmičenja i osvajala nagrade. Nemam lošu reč da kažem za nju. Bila je primeran đak - rekao je direktor Nedeljković za Republiku.

Roditelji su neutešni, a na mestu tragedije prijatelji, poznanici i komšije odaju počast tako što svako spusti po neku stvar za nastradalu devojčicu.

Ispred zgrade u kojoj je devojčica živela, zatečen je jeziv prizor. Vršnjaci su ostavili igračke i oproštajne poruke, pokazujući tako koliko im je teško pala ova tragična vest.

Na mestu na kom je nastradala, njeni prijatelji ostavili su plišane igračke, sveće i poruke, što je bio njihov način da se oproste od drugarice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading