HAOS NAKON UTAKMICE JAVOR - CRVENA ZVEZDA: Navijači se tukli, polupali automobile, veliki broj policije na licu mesta

Autor:

Hronika

30.03.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanjica: Haos nakon utakmice Javor - Crvena Zvezda

HAOS NAKON UTAKMICE JAVOR - CRVENA ZVEZDA: Navijači se tukli, polupali automobile, veliki broj policije na licu mesta

Foto: DANIEL KARMANN / AFP / Profimedia


Nakon utakmice između Javora i Crvene Zvezde u Ivanjici, došlo je do dramatičnih scena na putu ka Kraljevu. Navijači Crvene Zvezde izazvali su udes i potom započeli masovnu tuču, koristeći flaše kao oružje, što je rezultiralo ozbiljnim povredama.

Haos u selu Kaona

Na ulasku u Kraljevo, u mestu Kaona, došlo je do masovne tuče izmedju navijača, koja je prerasla u pravu dramu. Očevici su izjavili da su navijači prvo izazvali udes, a potom započeli međusobni sukob, dok su flašama razbijali automobile i naneli ozbiljne povrede jedni drugima. Nakon ovog incidenta, mnogi su pobegli alternativnim putevima, dok je na lice mesta stigao veliki broj pripadnika policije koji su obezbeđivali situaciju.

Napad na ugostiteljski objekat u Vrdilama

Nakon masovne tuče u selu Kaona, nekolicina navijača Crvene Zvezde je ušla u ugostiteljski objekat u mestu Vrdila, kod Kraljeva, gde su počinili vandalizam i polupali inventar. Ovi događaji su dodatno uznemirili lokalno stanovništvo i izazvali reakciju nadležnih organa.

Prema informacijama, više od 40 vozila se našlo na putu za vreme trajanja ovog incidenta, a pripadnici policije su brzo reagovali i stigli na lice mesta kako bi obezbedili situaciju. Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su zahtevali intervenciju policije u vezi sa navijačkim sukobima.

(Rina)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading