SLUČAJ SE ZAKUVAVA! U BOR SLETEO HELIKOPTER! Hitno dojurile četiri policijske patrole!

Autor:

Hronika

28.03.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova promena prati hitan dolazak četiri patrole policije, koje su stigle u vozilima pod rotacijom.

SLUČAJ SE ZAKUVAVA! U BOR SLETEO HELIKOPTER! Hitno dojurile četiri policijske patrole!

Foto: republika, facebook

Na terenu ispred kuće gde je poslednji put viđena nestala Danka Ilić, bageri koji su raščišćavali teren prestali su sa radom, saznaju "Novosti". Ova promena prati hitan dolazak četiri patrole policije, koje su stigle u vozilima pod rotacijom, dok je na stadion u Boru sleteo i helikopter MUP.

Detalji o ovom iznenadnom prekidu rada bagera još uvek nisu poznati. Nije jasno da li je to privremena pauza ili će bageri uskoro nastaviti sa prekopavanjem terena.

Ova nova aktivnost policije dodatno podiže tenzije u vezi sa nestankom male Danke Ilić, koja je poslednji put viđena u utorak u 13 časova. Građani ovog područja ostaju u iščekivanju novih informacija dok se situacija razvija.

Podsetimo, kuća je u ruiniranom i izuzetno lošem stanju, puna starih stvari i otpada, kao da je niko nije posećivao godinama. Smeće je bilo razbacano na sve strane, dajući utisak zapuštenosti i nemara.

Dvorište kuće je puno smeća, bager se nalazi u dvorištu čija je većinska površina prokopana. U dvorištu se nalazi veliki broj pripadnika policije.

Kako saznaje Republika sa lica mesta, teren oko kuće je izuzetno neprohodan, što dovodi u pitanje činjenicu da se devojčica izgubila sama.

Da podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak nešto pre 2 sata u mestu Banjsko polje kod Bora. Prema najnovijim informacijama, trenutno su u kući gde je nestala Danka bageri koji raščišćavaju teren. Policija je, prema novim informacijama, odlučila i da pregleda sve šahtove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading