TVRDILI DA SU POVEZANI SA NESTANKOM DANKE ILIĆ! Opsadno stanje u Bosni - uhapšene TRI OSOBE!

Autor:

Hronika

28.03.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšene tri osobe zbog sumnje u vezi sa nestankom devojčice Danka Ilić

TVRDILI DA SU POVEZANI SA NESTANKOM DANKE ILIĆ! Opsadno stanje u Bosni - uhapšene TRI OSOBE!

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr.TANJUG/ printscreen, Drustvene mreze

Pripadnici FUP-a lišili su slobode tri osobe po aktu Interpola Beograd, za koje se sumnja da su putem TikToka objavile da su povezane s nestankom devojčice Danke Ilić (2) u Srbiji, saznaje "Avaz". Uhapšeni su na području opštine Hadžići, a jedan od uhapšenih se zove Basar i on je državljanin BiH. Akcija još traje, a "Avaz" će objaviti imena ostalih uhapšenih čim budu krim obrađeni.

Devojčica Danka Ilić nestala u Banjskom polju kod Bora

Podsetimo, devojčica Danka Ilić (2) je nestala u Banjskom polju kod Bora u utorak. Od tada traje potraga za njom, a u Srbiji je prvi put bio aktiviran Amber alert, što je izazvalo veliku pažnju javnosti i intenziviralo napore u potrazi za nestalom devojčicom.

Reakcije javnosti i nastavak istrage

Ova vest je izazvala šok i zabrinutost među građanima, a reakcije javnosti su bile emotivne i angažovane. Istraga o nestanku Danke Ilić je i dalje u toku, a nadležne službe preduzimaju sve neophodne korake kako bi pronašle devojčicu i rasvetlile okolnosti njenog nestanka.

Angažovanje Interpola i međunarodna saradnja

U ovom slučaju, angažovanje Interpola Beograd ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu za međunarodnom saradnjom u rešavanju ovakvih slučajeva. Povezivanje sa slučajem preko društvenih mreža dodatno naglašava ulogu digitalne forenzike i praćenja online aktivnosti u rešavanju kriminalnih dela.

Nestanak male Danke Ilić je podstakao intenzivnu akciju nadležnih službi i angažovanje javnosti u potrazi za njom. Očekuje se da će dalji razvoj događaja doneti nove informacije i, nadamo se, pozitivan ishod u pronalaženju devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading