KREĆE KOPANJE OKO KUĆE MALE DANKE! Stigli bageri, TRAŽE SE NOVI TRAGOVI!

Autor:

Hronika

28.03.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skoro 48 sati prošlo je od nestanka Danke Ilić.

KREĆE KOPANJE OKO KUĆE MALE DANKE! Stigli bageri, TRAŽE SE NOVI TRAGOVI!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

U dvorište kuće gde je nestala mala Danka Ilić upravo stigao bager. Pretpostavlja se da će se čistiti teren oko kuće.

Policija i danas blokira prilaz dvorištu gde je nestala mala Danka. Međutim, još uvek se ne može sa sigurnošću tvrditi šta je tačan razlog blokade i šta se trenutno traži u samom dvorištu.

Potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz Banjskog Polja, kod Bora, nastavlja se treći dan. Policija će proveriti bazne stanice i izvršiti veštačenje mobilnih telefona roditelja, kako bi se potvrdilo s kim su bili u kontaktu u periodu kada je devojčica nestala.

Istraga traje

Nastavak potrage za devojčicom će se odvijati operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se ne nalazi unutar 10 kvadratnih kilometara od mesta nestanka. Policija će ispitati ljude koji su bili u blizini neposredno pre ili nakon nestanka devojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su možda propušteni tokom dosadašnje istrage.

Takođe, tokom noći se pojavila informacija da je Danka Ilić pronađena, što se kasnije pokazalo kao netačno. Svi koji su bili u blizini devojčice su pod sumnjom, ali to ne znači da se smatraju krivim.

U potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Danka Ilić je nestala u ponedeljak oko 13:45 sati, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Sistem "Pronađi me" je aktiviran prvi put u Srbiji, a devojčica je opisana kao devojčica smeđe kose, braon očiju, visine oko 85 centimetara.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jelena

28.03.2024 12:01

Hm.. bager.. kopaju dvoriste.. majka trudna nije isla na poligraf, kazu inpektori nije pokazivala emocoje, oduzeli telefone roditeljima da vide s kim su bili u kontaktu... da ne sumnjaju da je majka ubila i zakopala????!!!!

Lusinda

28.03.2024 12:26

Nije to njena kuca. Njeni roditelji i ona i brat zive u Boru.

Dejan Floranovic

28.03.2024 12:38

Ovo nije kuca u kojoj Danka i Dankini roditelji zive, vec kuca u kojoj zive otac, brat i deda Dankine majke. Budite ljubazni pa ne plasirajte pogresne informacije

Ceki

28.03.2024 23:09

Ili je dogovorena otmica sa roditeljima, ili je ono najgore treće nema, dete od 20 meseci nemoze da sprinta trci i ne znam gde da ode u kratkom vremenu. Praktično gde su roditelji tu su i deca, jedino Majka nije imala želje da čuva dete!! Bice dobro da nije najgore nešto. Bageri kopaju uglavnom!!!! Videcemo ovo će se brzo rešiti