POLICIJA POSTAVILA ŠATORE NA MESTU GDE JE NESTALA DANKA! Ovo su dalji koraci u istrazi!

Autor:

Hronika

27.03.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su dosadašnji rezultati ukazali na novi pravac istrage, policija je obustavila pretragu terena na 10 kvadratnih kilometara koji su pretraživani tokom jučerašnjeg i današnjeg dana.

POLICIJA POSTAVILA ŠATORE NA MESTU GDE JE NESTALA DANKA! Ovo su dalji koraci u istrazi!

Foto: Facebook, twitter

Policija je postavila šatore nedaleko od mesta gde je nestala mala Danka, dok se intenzivno radi na pronalasku devojčice. Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom polju kod Bora.

Iako su dosadašnji rezultati ukazali na novi pravac istrage, policija je obustavila pretragu terena na 10 kvadratnih kilometara koji su pretraživani tokom jučerašnjeg i današnjeg dana. Međutim, ističe se da se neće odustati od potrage dok dete ne bude pronađeno.

Reakcije lokalnog stanovništva

Nestanak male Danke duboko je potresao lokalno stanovništvo, koje je mobilisano u potrazi za devojčicom. Mnogi meštani su se pridružili policiji u naporima da se pronađe Danka, pružajući podršku i nadu njenim roditeljima. 

Policija je apelovala na građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestaloj devojčici, odmah obaveste nadležne organe kako bi se što pre pronašlo dete. Svaka informacija može biti od ključnog značaja za uspešan ishod potrage, te je saradnja sa lokalnim stanovništvom od izuzetne važnosti.

Da podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć.

Dete je na sebi imalo ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Odaziva se na ime, ali ona je još mala, ona još ne priča. Javili su se ljudi da je viđena kod neke zgrade, ali nije tu - rekla je u prvoj izjavi uplašena majka devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading