PATOLOŠKI JE BIO LJUBOMORAN! Odlučio da se ubije PORED NJE kad je dokrajčio: Ovo je najverovatniji MOTIV ZA ZLOČIN u Somboru!

Autor:

Hronika

27.03.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštanin Sombora tvrdi da je Radovan suprugu ubio u nervnom rastrojstvu uveren da ga vara, a onda je okončao i svoj život. Iza njih je ostalo troje dece.

PATOLOŠKI JE BIO LJUBOMORAN! Odlučio da se ubije PORED NJE kad je dokrajčio: Ovo je najverovatniji MOTIV ZA ZLOČIN  u Somboru!

Foto: shutterstock, drustvene mreze

Porodični zločin dogodio se sinoć u mestu Stapar kod Sombora, u porodičnoj kući Radovana Dimitrova koji je iz vatrenog oružja ubio bivšu suprugu Ivane Harangozo(39) nakon žustre svađe. 

Za sada još nije poznato da li su njihovo troje dece, od kojih je dvoje maloletrno, bili u kući. 

Zverski čin supruga je prema rečima komšija bio proizvod njegove patološke ljubomore koja nije jenjavala ni posle razlaza sa Ivanom. Inače, Radovana su ljudi cenili kao vrednog i poštenog čoveka. 

Foto: Društvene mreže

Radovan Dimitrov izvršio zločin pa se ubio

- Radovan je radio u pekari u Somboru i bio je vredan i pošten radnik i čovek. Ivana je radila u pilani i za nju se govorilo da je imala ljubavne afere u toku braka sa Radovanom. Njihova deca važe za lepo vaspitanu. Najstarije dete im je sin koji je na fakultetu i više ne živi u porodičnom domaćinstvu. Ćerka je srednje dete i ona ide u prvi razred srednje škole, dok je mlađi sin para u petom razredu osnovne škole-  ispričao je dobroobavešteni izvor Republike iz Sombora. 

On tvrdi da su meštani veoma iznenađeni što se tako miran čovek nije povukao kada je odlučio da se rastane sa Ivanom i preboleo je nego je nastavio da se ponaša kao da su i dalje zajedno i bila mu je opsesija gde ide i sa kim se viđa. Naš sagovornik napominje da je čuo da se po gradu priča da je Radovan imao dugove i da je zbog toga presudio ženi i sebi, ali ih on odbacuje kao malo verovatne.

- To što je Radovan odlučio da oduzme sebi život pored Ivane i nakon što je ubio, govori da je hteo i da odu zajedno. Pred samoubistvo je na Fejsbuku objavio njihovu zajedničku fotografiju sa venčanja- zaključuje sagovornik Republike. 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading