"PLAŠIM SE DA JE..." : Mile iz Brestovca strašno uznemiren zbog nestanka male Danke: Ukazuje da treba obratiti pažnju na nekoliko stvari

Autor:

Hronika

27.03.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije, ali i većina stanovnika Bora digli su se na noge u potrazi za nestalom devojčicom. jedan od njih je i Mile Stanojević koji je za Republiku ispričao šta muči.

"PLAŠIM SE DA JE..." :  Mile iz Brestovca strašno uznemiren zbog nestanka male Danke:  Ukazuje da treba obratiti pažnju na nekoliko stvari

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Za Dankom Ilić, dvogodišnjom devojčicom iz Banjskog polja koja je nestala juče oko13 sati dok je o njoj brinula njena majka, teče intezivna potraga. 

Danka ima godinu starijeg brata i živela je sa roditeljima i njim.

Stanovnici Banjskog polja, ali i okolnih naselja u Boru, izašli su na teren, a oni koji nisu mogli zbog zdravstvenih problema ili obaveza prate iz minuta u minut preko meštana i medija šta se dešava u potrazi za devojčicom. 

Mile Stanojević iz Brestovca je za Republiku kazao da se plaši da je dete zaglavljeno negde na teritoriji blizu kuće. 

Foto: Twitter, Shutterstock

Za devojčicom tragaju i helikopterske jedinice 

- Ima mnogo rupa i otvora u tom delu gde je kuća porodice Ilić. Plašim se da nije upala u neku od rupa i da su ne daj bože jaka kiša i olujni vetar od prethodnog dana zatrpali dete. Kako vreme odmiče, ja sve više strahujem, a ne mogu da učestvujem aktivno u potrazi-  ispričao je Mile za Republiku. 

On ističe da meštani sumnjaju u sve i svakog, čak i u porodicu deteta, a navodi da u njihovom kraju ima dosta Kineza, za koje kaže da nije siguran šta su spremni da urade. 

- Policija ima mnogo posla, da proveri i najbliže srodnike deteta, komšije i da sve istraži. Policajci su svuda okolo. Meštani takođe učestvuju u potrazi. Pričamo međusobno i dosata njih strahuje da je ukoliko je dete oteto ono sada odvedeno daleko preko Žagubice, Petrovca i Požarevca. Najbitnije je da je ono živo i da verujemo da će se naći- zaključuje Mile. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading