NE POKLAPAJU SE PRIČE MAJKE I BAKE NESTALE DEVOJČICE DANKE! Policiji nije jasan OVAJ DETALJ!

Autor:

Hronika

27.03.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ne samo da pretražuje teren u užem i širem pojasu oko kuće, već primenjuje i metodu od vrata do vrata.

NE POKLAPAJU SE PRIČE MAJKE I BAKE NESTALE DEVOJČICE DANKE! Policiji nije jasan OVAJ DETALJ!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Potraga za nestalom dvogodišnjakinjom Dankom Ilić iz Bora nastavlja se uz angažovanje velikog broja policijskih snaga, pasa tragača i građana koji samoinicijativno pretražuju šume i okolne predele. 

Policija ne samo da pretražuje teren u užem i širem pojasu oko kuće, već primenjuje i metodu od vrata do vrata. Uz podršku predusretljivih komšija, policijske snage obilaze sve okolne kuće i dvorišta kako bi se što pre pronašla nestala Danka Ilić.

 Kako nezvanicno saznajemo majka je zajedno sa bakom izvela decu, iako to nigde nije pomenula. Dok je majka otišla da natoči vodu, baka je za to vreme vodila računa o maloj Danki Ilić, koja je potom nestala. 

Foto: Društvene mreže

Nestala Danka Ilić

U međuvremenu, otac nestale Danko Ilić se obratio javnosti putem društvenih mreža, izražavajući svoju duboku zabrinutost i nadu u pronalazak svoje ćerke.

Potraga za Dankom je trajala cele noći, uz izazovne vremenske uslove, ali policijske i spasilačke ekipe su nastavile sa naporima. Svest o hitnosti situacije je visoka, s obzirom na to da je reč o dvogodišnjoj devojčici koja je nestala iznenada.

Podsećamo da je Danka nestala u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Policija i građani i dalje tragaju za devojčicom, a svaka informacija je od ključnog značaja za brzo pronalaženje nestale devojčice.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andjelija

27.03.2024 17:07

Ovo postaje sve mutnije: majka se nije samo okrenula već se udaljila da natoči vodu, a devojčicu je pazila baka, a onda devojčica nestaje!? Kako je to izvodljivo?

Odgovori 107 9
Biljana

28.03.2024 00:19

Pa, kako baba ne zna kako je dete nestalo, ako je bila tu? Ništa mi nije jasno!

Odgovori 21 1