PUCNJAVA U PRIŠTINI! Muškarac i žena dobili prostrelne rane - ima mrtvih!

Autor:

Hronika

27.03.2024

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava se dogodila oko 21 sat.

PUCNJAVA U PRIŠTINI! Muškarac i žena dobili prostrelne rane - ima mrtvih!

Foto: shutterstock

Sinoć se u Prištini dogodila pucnjava u kojoj su žena i muškarac zadobili prostrelne rane. Nažalost, muškarac je preminuo od povreda, dok je žena prebačena na lečenje u Kliničko-bolnički centar. Policija je potvrdila da još nisu identifikovali osumnjičene koji su umešani u ovaj slučaj.

"Oko 21.15 prijavljeno je da je došlo do pucnjave u ulici Jeronima de Rada u Prištini. Policija je po dobijanju obaveštenja izašla na lice mesta i po prvim informacijama saznalo se da su dve osobe zadobile prostrelne rane, od kojih je jedna, nažalost, preminula”, izjavio je portparol policije Agron Borovci.

Povređena žena upućena je u Kliničko-bolnički centar, a policija nastavlja istragu i operativno-istražne radnje u cilju utvrđivanja osumnjičenih lica, kao i razjašnjavanja okolnosti događaja, javlja RTS.

Podsećamo, valjevska policija je uspela da uhapsi muškarca za kog se sumnja da je izvršio pucnjavu kod Studenta preprošle nedleje. Ovaj događaj je izazvao dosta pažnje javnosti, a sada je konačno došlo do preokreta u istrazi.

Kako Valjevska posla nezvanično saznaju, izvršilac pucnjave kod Studenta, koja se dogodila u subotu, 16. marta, oko sat vremena pre ponoći, predao se jutros policiji. Time je potraga za NN licem, koja je trajala 4 dana završena.

Postojale su tvrdnje da je S. T. upucan iz vozila u pokretu, ali i da su obojica, i napadač i S. T., bili van vozila kada je došlo do pucnjave. Takođe, bilo je nesuglasica oko broja ispaljenih hitaca te večeri, što je dodatno zakomplikovalo situaciju.
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading