HOROR U SRCU BEOGRADA! Učenik (14) doneo ORUŽJE U ŠKOLU - instrument SMRTI ukrao OD RODITELJA!

Autor:

Hronika

26.03.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je već bio poznat po nasilju.

HOROR U SRCU BEOGRADA! Učenik (14) doneo ORUŽJE U ŠKOLU - instrument SMRTI ukrao OD RODITELJA!

Foto: Tanjug-AP, Shutterstock

U Osnovnoj školi "Skadarlija" u Beogradu došlo je do ozbiljnog incidenta kada je učenik sedmog razreda, nakon što je već bio poznat po nasilničkom ponašanju, u školu doneo nož. Iako se incident dogodio 7. marta, javnosti je postao poznat tek nedavno.

Uprava škole je odmah reagovala pokretanjem predviđenih procedura, a dečak je udaljen sa nastave. Međutim, naknadno se ispostavilo da je dečak već bio poznat po nasilju, te da postoje snimci na kojima se vidi kako tuče vršnjake.Sumnja se da je nož najverovatnije doneo od kuće gde živi sa svojim roditeljima. 

Disciplinski postupak je pokrenut protiv učenika koji je doneo nož u školu, te je on suspendovan do završetka postupka. Kako bi učestvovao u nastavi, omogućen mu je pristup onlajn nastavi.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je obavešteno o ovom događaju, a policija trenutno istražuje sve okolnosti slučaja, s obzirom na to da je dečak maloletan.

Direktorka škole ističe da su sve neophodne mere preduzete u roku od 24 sata od prijavljivanja incidenta. Takođe, održana je vanredna sednica Saveta roditelja, gde su roditelji izrazili zabrinutost zbog situacije.

Ministarstvo prosvete je potvrdilo da je škola postupila po procedurama nakon saznanja o incidentu, te da su uključeni relevantni organi za rešavanje situacije.

Ovaj incident pridružuje se nedavnoj seriji sličnih incidenata u osnovnim školama širom zemlje, naglašavajući potrebu za efikasnijim merama prevencije i reagovanja na nasilje među učenicima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading