POLICIJSKI SLUŽBENIK IZBODEN ZBOG TOALETA?! Novi šok detalji incidenta u Novom Pazaru

Autor:

Hronika

18.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju uveče, u Novom Pazaru, došlo je do dramatičnog incidenta u jednom kafiću u centru grada. Naime, maloletnik (15) je uhapšen pod sumnjom da je nožem izbo N. R. (26), službenika Policijske uprave Novi Pazar.

POLICIJSKI SLUŽBENIK IZBODEN ZBOG TOALETA?! Novi šok detalji incidenta u Novom Pazaru

Foto: shutterstock

Nož

Incident se dogodio oko 23 sata, kada su obojica istovremeno otišla do toaleta. Nakon što su se vratili, došlo je do sukoba koji je kulminirao napadom maloletnika na N. R. Nož je korišćen kao oružje, ostavljajući prisutne u šoku i neverici.

- Navodno, tinejdžer je bio u kabini, a N. R. ispred. Kako iz kabine dugo nije izlazio, N. R. je prigovorio zbog toga ni ne sluteći šta će da usledi. Pošto je maloletniku zamerio dug boravak u WC-u, ovaj je pobesneo, izvukao je nož i počeo da ga ubada. Sve se desilo iznenada i jako brzo, tako da mladić nije ni imao vremena da odreaguje i odbrani se - prenosi Kurir.

Osumnjičeni je policijskom službeniku, inače zaposlenom na administrativnim poslovima, zadao tri ubodne rane nožem.

- Zadao mu je po jednu ranu u obe noge i jednu ranu u testis. N. R. su konstatovane teške povrede, a povreda testisa je posebno teška. Izgubio je dosta krvi i posle hitnog prijema u bolnicu je operisan.

Još jedan intrigantan detalj ovog slučaja jeste da je napadač dete iz porodice sa dugom istorijom rada u policiji. Sa ocem u penziji i majkom koja i dalje aktivno služi u istoj instituciji, maloletnik je već bio poznat po problematičnom ponašanju, preneli su lokalni mediji.

Policija je brzo reagovala i uhapsila napadača, a slučaj je prebačen Višem sudu za maloletnike u Novom Pazaru. Krivično delo je kvalifikovano kao pokušaj ubistva, što će dodatno otežati situaciju za maloletnog napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading