MUŠKARAC STRADAO DOK JE PALIO KOROV NA SVOM IMANJU: Članovi porodice ga zvali nekoliko puta, ali se nije javljao

Autor:

Hronika

25.03.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od komšija izneo je pretpostavku uzroka smrti

MUŠKARAC STRADAO DOK JE PALIO KOROV NA SVOM IMANJU: Članovi porodice ga zvali nekoliko puta, ali se nije javljao

Foto: RINA

Milić Milosavljević, star 74 godine, preminuo je na svom imanju u selu Rajetiće prošlog subotnjeg popodneva.

Prema prvim informacijama, Milosavljević je palio korov na drugom delu imanja, a koje nije bilo blizu njegove porodične kuće, već udaljeno nekoliko stotina metara.

- Članovi porodice su ga zvali nekoliko puta, ali se on nije javljao. Posle su otišli do imanja da ga traže i kasno uveče našli su njegovo telo. Odmah su o svemu obavestili policiju - rekao je izvor Informera.

Jedan od komšija izneo je pretpostavku da je jak vetar tog subotnjeg popodneva mogao da izazove strah kod Milosavljevića, koji je možda pokušao da ugasi vatru. Nažalost, pretpostavlja se da je usled velike količine dima izgubio svest, a nije bilo nikoga u blizini koji bi mu pritekao u pomoć.

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija

- Bio je jak vetar u subotu popodne, sigurno se uplašio i pokušao da ugasi vatru. Od velikog dima se onesvestio, nije bilo nikog pored njega da mu pomogne i zato je nažalost preminuo -  rekao je jedan od njegovih komšija.

Milić Milosavljević je sahranjen na groblju kod Petrove crkve u Novom Pazaru.

Paljenje korova i niskog rastinja često prerasta u nekontrolisani požar, što može dovesti do ozbiljnih posledica po život i imovinu ljudi. Nadležni ističu da je neophodno da se paljenje korova obavlja uz striktno poštovanje bezbednosnih mera, a prema novom zakonu, koje predviđa kazne, obaveza je da se nadležnim službama na vreme prijavi planirano paljenje kako bi se preduzele preventivne mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading