DEVOJČICA IZ NIŠA NESTALA NA TRI DANA! Kući se vratila sa povredama

Autor:

Hronika

25.03.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je, prema saznanjima, i pre ovog slučaja odlazila od kuće,

DEVOJČICA IZ NIŠA NESTALA NA TRI DANA! Kući se vratila sa povredama

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Devojčica (12) iz sela u okolini Niša vratila se kući posle tri dana. Kada se vratila, imala je vidljive povrede. Policija istražuje šta se događalo sa njom tokom trodnevnog odsustva iz kuće.

- Nestanak maloletnice prijavljen je 22. marta, posle tri dana se vratila kući, roditelji su primetili povrede u vidu crvenila po rukama i vratu. Obavešteno je Više javno tužilaštvo i Centar za socijalni rad, a policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja. Povrede su lakše ali s obzirom na njen uzrast i ranjivost, neophodno je utvrditi da li je bila žrtva neke vrste napada ili je povrede zadobila na neki drugi način - navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Devojčica je, prema saznanjima, i pre ovog slučaja odlazila od kuće, pa je Centar za socijalni rad uključen kako bi preduzeo odgovarajuće mere iz njegove nadležnosti.

Podsećamo, Osnovna škola „Car Konstantin“ u Nišu, čija je jedna učenica bila žrtva napada kamenom u glavu 24. januara, izdala je saopštenje u kojem izražava svoje duboko protivljenje svakoj formi nasilja i naglašava svoju posvećenost neprekidnom radu na sprečavanju vršnjačkog i bilo kojeg oblika nasilja, pisao je ranije Blic.

Direktorka škole, Gordana Milošević, navela je da je policija odmah obaveštena o incidentu, koji je trenutno predmet istrage, te da su preduzete sve neophodne mere u skladu sa važećim propisima, uključujući i postupanje po prethodnoj prijavi protiv iste učenice, na šta su se žalili roditelji povređene devojčice.

Incident u kome je učenica Osnovne škole „Car Konstantin“ u Nišu napadnuta od strane tri devojčice sa fantomkama izazvao je veliko uznemirenje među građanima Niša. Prema izjavama bliskih prijatelja oca povređene devojčice, prof. dr Igora Novakovića, koji je i zamenik predsednika Skupštine grada Niša te istaknuti član niških socijalista, motiv napada na devojčicu bio je to što je ona dobila visoku ocenu, peticu, iz nemačkog jezika.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/@RepublikaNewsTV/search?query=TU%C4%8CA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading