PAO PLAFON! Incident u restoranu u Leskovcu

Autor:

Hronika

23.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plafon restorana u Leskovcu, u naselju Dubočice srušio se večeras

PAO PLAFON! Incident u restoranu u Leskovcu

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, shutterstock

Plafon se srušio u restoranu "Prestiž", tokom proslave punoletstva, u naselju Dubočice u Leskovcu.

Iako je u prvom trenutku izgledalo da ima povređenih, nikom od prisutnih nije bila potrebna lekarska pomoć, preneo je RTS.

 

Pre dve godine sličan slučaj u Leskovcu i Beogradu:

Deo plafona u velikoj sali restorana "Montale" u centru Leskovca se kompletno stropoštao u luksuzno opremljen prostor!

Trenutak obrušavanja plafona iznad nove svečane sale u Hotelu "Leskovac" delovao je jezivo, a u tom momentu su u objektu bili i radnici koji su počeli da beže glavom bez obzira, ali srećom niko nije povređen.

Krov se obrušio usled greške radnika koji su postavljali na tom delu krova protivpožarne prskalice. Bitno je da niko nije povređen - rekao je za Rešetku Zvonimir Mitrović koji je jedan od privrednika koji je zakupio prostor u nekadašnjem simbolu Leskovca.

Podsećanja radi, u obrušavanju plafona koje se dogodilo na pijaci "Stari Merkator", povređene su četiri osobe, od toga jedna teže i ona je imala otvoreni prelom ruke i traumu glave.

Komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Miloš Majstorović kazao je da su vatrogasne ekipe brzo izašle na teren nakon poziva.

U 11.25 časova smo dobili poziv. Reagovali smo u roku od 10 minuta. Prilikom pada dela spuštenog plafona, povređene su četiri osobe. Tri su same izašle i dočekale Hitnu pomoć, a jedna uz našu asistenciju - rekao je Majstorović za Rešetku.

Svedoci nesreće složni su bili oko toga da se sve odgiralo u trenu.

Samo je lupilo nešto odjednom, onda smo čuli da je pao plafon. Radnici menjaju staklo u gornjem delu pijace, ali dole nisu radili - rekla je jedna od radnica na pijaci tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading