UHAPŠENA ŽENA OSUMNJIČENA DA JE MUŽA UDARILA SEKIROM: Čovek povređen na spavanju, evo u kakvom je stanju

Autor:

Hronika

23.03.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena iz Šarlinca je privedena i uhapšena zbog sumnje da je povredila svog supruga, navodno udarivši ga sekirom u glavu.

UHAPŠENA ŽENA OSUMNJIČENA DA JE MUŽA UDARILA SEKIROM: Čovek povređen na spavanju, evo u kakvom je stanju

Foto: Shutterstock

Kako je nezvanično potvrđeno, žena koja je osumnjičena da je supruga udarila sekirom u glavu saslušana u Policijskoj upravi Leskovac, a sve činjenice se utvrđuju. Nadležno tužilaštvo je obavešteno o situaciji.

Suprug žene, identifikovan kao S.S., prevezen je u Opštu bolnicu Leskovac, a potom dalje za Niš radi dalje dijagnostike. Ima povredu glave i povređen je deo prsta, ali trenutno nije životno ugrožen, prenosi Informer.

- Bila je bosa i blatnjava, izmorena i u šoku, sa flašom vode u rukama. Samo je rekla: Molim vas, zovite policiju, zabila sam mužu sekiru u glavu. Ne mogu više, morala sam da spasem sve. Tridesettri godine me maltretira i celu porodicu - preneli su za Republiku vidno potreseni zdravstveni radnici iz ove ambulante.

Dodaju da im je žena ispričala kako od osam časova izjutra baulja kroz šume i da je pešaka došla do Pečenjevca, sela kod Leskovca.

 

NIJE JEDINI SLUČAJ UDARCA SEKIROM

Da podsetimo, sukob dvojice mladića koji se desio pre neko veče, D.S. (26) i M.T. (34), započeo je u kafiću "Gajba" u Vranju, da bi se kasnije nastavio ispred lokala, a potom i na obližnjem parkingu. Prema izjavi D.S., M.T. mu je naneo više udaraca pesnicom u glavu, nakon čega se D.S. udaljio ka parkiranom automobilu.

Foto: pixabay.com/RTS/printskrin

Ilustracija


M.T. je, međutim, uspeo da sustigne D.S. i da se sukob nastavi na parkingu, gde je M.T. navodno oštetio automobil sekirom.

Nakon toga, M.T. je sekirom napao D.S., dok je drugi mladić, koji je bio s M.T., koristio teslu kako bi napao D.S. Rezultat ovog brutalnog obračuna su teške telesne povrede koje je D.S. zadobio, uključujući prelom zgloba i druge povrede po celom telu.

Očekuje se da će policija i tužilaštvo nastaviti sa istragom kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog incidenta. Takođe, zdravstveno stanje povređenog će biti praćeno kako bi se pružila odgovarajuća medicinska nega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Saša

24.03.2024 14:56

Bog neka nam je u pomoći