JEDNA OD ISTORIJSKI NAJSMEŠNIJIH PLJAČKI: Žena provalila u PEKARU, a kada su vlasnici PREGLEDALI SNIMKE - Prasnuli u smeh! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.03.2024

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena u Australiji započela je dan jutarnjom jogom — na parkingu pekare koju je navodno provalila nekoliko minuta kasnije.

JEDNA OD ISTORIJSKI NAJSMEŠNIJIH PLJAČKI: Žena provalila u PEKARU, a kada su vlasnici PREGLEDALI SNIMKE - Prasnuli u smeh! (VIDEO)

Foto: Image by ally j from Pixabay

Ilustracija

U Australiji se nedavno desio neobičan slučaj krađe koji je izazvao pažnju javnosti. Naime, jedna žena je započela svoj dan jutarnjom jogom na parkingu pekare pre nego što je, kako se navodi, provalila u objekat nekoliko minuta kasnije. Snimak sa nadzorne kamere pekare zabeležio je ovaj neobičan prizor, prikazujući ženu koja vežba jogu i isteže se neposredno pre nego što je izvršila provalu.

Joga pre kroasana

U objavi na Instagramu Filipa's Bejkeri, koja je podelila snimak, ističe se da su bili iznenađeni kada su pregledali snimke provale u njihovu pekaru. Uz šaljiv komentar da je joga očigledno obavezna pre provale, pekara je dodala i muziku iz filma "Mission: Impossible- Ghost Protocol" kako bi upotpunila komičan snimak žene koja se isteže na parkingu.

 

 


Reakcije javnosti

Nakon objave snimka, mnogi korisnici društvenih mreža su izrazili svoje oduševljenje i zaprepašćenje ovim neobičnim događajem. Jedan od komentara ispod objave pekare postavlja pitanje da li je žena možda pokušavala da izvrši preventivni trening, dok se drugi šaljivo pitaju da li je njena joga rutina bila način da potroši kalorije pre nego što ukrade kroasane.

Optužba za krađu i provalu

Prema informacijama lokalnih medija, 44-godišnja žena iz Ričmonda optužena je za krađu proizvoda iz pekare, uključujući puter, pecivo sa pahuljicama, par cipela, AjPad i proizvode za čišćenje. Iako je optužena, ona je puštena uz kauciju, a slučaj i dalje izaziva interesovanje javnosti zbog svoje neobične prirode.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading