PORODIČNA TRAGEDIJA: ŽENI KOJA JE PRETILA SAMOUBISTVOM SE UBILA ĆERKA! Zbog ovoga je sebi oduzela život, a sada je i majka želela u smrt!

Autor:

Hronika

17.03.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mračna prošlost žene koja je pokušala samoubistvo.

PORODIČNA TRAGEDIJA: ŽENI KOJA JE PRETILA SAMOUBISTVOM SE UBILA ĆERKA! Zbog ovoga je sebi oduzela život, a sada je i majka želela u smrt!

Foto: NS uživo instagram, shutterstock

U Novom Sadu, na naselju Liman, pre dva dana odigrala se  prava drama kada je nepoznata žena pokušala da skoči sa solitera, ali je sprečena zahvaljujući brzoj intervenciji policije, pregovaračkog tima i pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice. Nakon uspešnog pregovaračkog razgovora, žena je odustala od svog nauma i povukla se u svoj stan, gde su nastavljeni razgovori sa policijom i pregovaračkim timom.

Mračna prošlost žene koja je pokušala samoubistvo

Kako saznajemo sa društvenih mreža, ćerka žene koja je pokušala samoubistvo na Limanu, preminula je pre dve godine nakon što je izvršila samoubistvo zbog emotivnih problema koje je imala sa svojim partnerom. Ova porodična tragedija dodatno baca svetlo na teške okolnosti sa kojima se suočava ova porodica

Podsetimo, nedavni događaj u kojem su Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23) skočili s vrha zgrade visoke 17 spratova, ostavio je zajednicu u šoku i neizvesnosti. Pitanje kako su uspeli da uđu u zaključanu zgradu koja je pod video nadzorom i dalje je obavijeno velom tajne. Ovaj par je svoje dvoje dece usmrtio otrovom i prekrio belim čaršavom. 

Veruje se da su Marina i Lav bili pripadnici sekte, jer policija kada je upala u njihov iznajmljeni stan u Petrovaradinu, pošto su oni identifikovani posle pada sa solitera, imali su šta i da vide. Osim što su zatekli tela dva mala dečaka na krevetima, pokrivena čaršafima, cela kuća bila je u crnom i u motivima egipatske mitologije i slika zagrobnog života.

Navodno, nađena je i sveska u koju je Lav beležio za njega bitne stvari, a poslednja zapisana poruka je glasila "SOTONO, MOJ ZATAK JE IZVRŠEN"!

Inače, i Martina i Lav već godinama nisu imale nikakve kontakte sa porodicama, Martinina čak nije ni znala da se ona drugi put porodila. Živeli su gotovo u potpunoj izolaciji.SOS telefon za pomoć 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". 
 
Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja. 
 
Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. 
 
Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zoran

17.03.2024 14:37

Zašto, stalno, ovi nepismeni naslovi ?