VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno više muškaraca zbog pljačke kuća u Beočinu!

Autor:

Hronika

20.03.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrali novac, zlatni nakit i druge dragocenosti.

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno više muškaraca zbog pljačke kuća u Beočinu!

Foto: shutterstock

Policija u Beočinu uhapsila je trojicu muškaraca D. B. (28), P. G. (19) i N. D. (28) zbog sumnje da su opljačkali tri kuće. Ovim hapšenjem pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beočinu rasvetlili su tri krivična dela teška krađa.
 

- Uhapšeni su D. B., P. G.  i N. D. za koje se sumnja da su, provalili u tri kuće na području Beočina i ukrali iz njih novac, zlatni nakit i druge dragocenosti. P. G. i N. D. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu, dok će protiv D. B. biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.-saopšteno je u PU Novi Sad.

Podsetimo, policija i Tužilaštvo angažovani su na intenzivnoj potrazi za dvojicom razbojnika koji su izvršili pljačku nad 85-godišnjom Vukosavom V. u selu Dren kod Obrenovca. Starica je bila žrtva oružane pljačke u svojoj kući, gde su pljačkaši uz pretnje oduzeli oko 1.000 evra, novac koji je Vukosava štedela za svoju sahranu. Pored toga, pljačkaši su odneli i oko 20.000 dinara i zlatni nakit, preteći starici da ne sme nikome reći šta joj se desilo, prenose Novosti.


Pljačka se dogodila 12. marta između dva i tri sata posle ponoći, kada su maskirani napadači ušli u kuću kroz prozor kupatila dok je Vukosava spavala. Starica je ispričala da su je probudili i pretili joj oružjem, pretresajući celu kuću u potrazi za novcem i dragocenostima.
 

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading