IMALA SAM ODNOSE SA NJIM, JER SAM SE PLAŠILA DA ME NE UBIJE, VIDELA SAM PIŠTOLJ ISPOD JASTUKA: Bivša devojka monstruma Uroša Blažića na svedočenju otkrila UZNEMIRUJUĆE DETALJE!

Autor:

Hronika

19.03.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strah od povratka masovnog ubicе.

IMALA SAM ODNOSE SA NJIM, JER SAM SE PLAŠILA DA ME NE UBIJE, VIDELA SAM PIŠTOLJ ISPOD JASTUKA: Bivša devojka monstruma Uroša Blažića na svedočenju otkrila UZNEMIRUJUĆE DETALJE!

Foto: ST/Nemanja Pančić, MUP, Shutterstock

Devojka koja je nekoliko meseci bila u vezi sa Urošem Blažićem masovnim ubicom iz Dubone, ispričala je da je znala da je on spreman na zlo, saznaje Republika.

Preplašena devojka je svedočila u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu koje postupa u postupku protiv masovnog ubice, kao i njegovog oca, ujaka i brata od ujaka zbog oružja koje je nadjeno kod njih. Do devojke se došlo posle iskaza Blažićevih najbližih srodnika. Devojka je otkrila detalje užasne veze sa Urošem.

- Bio je čudan i plašila sam se njega, odnosno njegove reakcije. Imala sam intimne odnose sa njim iako nisam želela. Morala sam jer sam se plašila da će da mi naudi- kazala je izmedju ostalog bivša devojka masovnog ubice.

Iz njenog iskaza se vidi da je Uroš devojku maltene držao zatočenu u kući jer se njihova veza samo tu odvijala. Znala je da ona nema budućnost sa njim.

- Burno je reagovao kad bih spomenula da nešto nije u redu i da eventualno hoću da odem- ispričala je ona.

Devojka koja je drhtavim glasom sve govorila prilikom saslušanja je priznala da je videla da je Blažić naoružan i to je plašilo.

- Znala sam da Uroš ima pištolj. Videla sam ga ispod njegovog jastuka i pitala sam ga šta je to i zašto, a on mi je rekao da ima dozvolu bez nekog preteranog objašnjavanja.

Devojka se privatno i dalje užasno plaši od Uroša Blažića, a najviše se uznemiri kada pomosli da će ga na sudu opet videti.

- Ne znam kako ću smoći snage da pred sudijom i ostalima, a posebno pred Urošem pričam o mojim saznanjima i doživljavanju njega kao osobe. Bojim se da bi mogao i meni da naudi ako izadje iz zatvora za 20 godina. On treba doživotno da bude zatvoren kad je tako nešto uradio. Čudi me da su lekari ocenili da je psihički zdrav jer to može što je Uroš uradio može da uradi samo bolesnik. Kajem se što ssm ikada bila sa njim- izjadala se devojka svojoj drugarici, saznaje Republika.

Sudjenje Urošu Blažiću trebalo bi uskoro da počne nakon što nadležne instance odluče da li će se njegovom ujaku i bratu od ujaka suditi takodje u Smederevu ili u mesno nadležnom sudu u Kragujevcu. Ta dvojica optuženih su uhapšeni posle hapšenja Blažića na njihovom imanju u Vinjištu, gde se krio mimo njihovog znanja, a kod njih su pronadjeni nelagalni primerci oružja i minicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading