DRŽAO PIŠTOLJ ISPOD JASTUKA! Bivša devojka Uroša Blažića dala iskaz! IZBACIO JE NASRED PUTA IZ AUTOMOBILA I HTEO DA JE BIJE KAD JE HTELA DA RASKINE!

Autor:

Hronika

26.02.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom prilikom kada sam bila kod njega kući, pokupila sam nešto svojih stvari i rekla mu da me odveze kući. Dok me je vozio kući, mi smo se posvađali jer je shvatio da ja više ne želim da budem sa njim. U jednom trenutku me je izbacio iz vozila nasred puta, rekao mi je da izađem iz auta da me ne bi udario, bio je veoma ljut, rekla je bivša Blažićeva devojka u Tužilaštvu.

DRŽAO PIŠTOLJ ISPOD JASTUKA! Bivša devojka Uroša Blažića dala iskaz! IZBACIO JE NASRED PUTA IZ AUTOMOBILA I HTEO DA JE BIJE KAD JE HTELA DA RASKINE!

Foto: Republika, Facebook

Tokom saslušanja u tužilaštvu, bivša partnerka Uroša Blažića, koji je 4. maja prošle godine usmrtio devet osoba, a ranio njih 13 u selima Dubona i Malo Orašje, otkrila je da je osumnjičeni pokazivao znakove agresivnog ponašanja i ranije.

Devojka je otkrila da je Uroša upoznala 2022. godine i da je sa njim bila u emotivnoj vezi nekoliko meseci. Istakla je da je često odlazila u njegovu kuću u Šepšinu, gde je pronađen arsenal oružja koji je policija zaplenila nakon masakra.


Svedokinja je potvrdila da je znala da u kući postoji podrum, ali da nikada nije išla tamo. U jednom trenutku, dok je spavala kod Uroša, videla je da ispod jastuka drži pištolj. Uroš ju je uveravao da ima dozvolu za taj pištolj, ali svedokinja ističe da je nakon toga primetila da je Uroš počeo da je laže, što ju je navelo da raskine vezu sa njim.

- Uroš mi je rekao da se u podrumu nalaze samo drva. Kuća ima potkrovlje, tamo sam išla, ali taj prostor nije dovršen, koristi se kao ostava. Jednom prilikom kada sam spavala kod Uroša, videla sam da ispod jastuka drži pištolj. Pitala sam ga odakle mu i rekla mu da želim da ga skloni, na šta mi je on rekao da je to njegov pištolj i da ima dozvolu. Drugo oružje u kući nisam videla, ali mi je Uroš pričao da njegov otac i deda imaju u svojoj kući puške, zato što su lovci - navodi devojka i ističe da ništa više o oružju nisu pričali, prenosi 24sedam.

Republika

Foto: MUP Srbije

Uroš Blažić

 

Nakon što su raskinuli, Uroš je pokušao da kontaktira svoju bivšu partnerku za Novu godinu i Božić 2023. godine, ali je ona odbila kontakt. Svedokinja je izjavila da se plašila da bi Uroš mogao da bude agresivan prema njoj, posebno nakon što je primetila njegovo agresivno ponašanje tokom njihovog raskida.

- Jednom prilikom kada sam bila kod njega kući, pokupila sam nešto svojih stvari i rekla mu da me odveze kući. Dok me je vozio kući, mi smo se posvađali jer je shvatio da ja više ne želim da budem sa njim. U jednom trenutku me je izbacio iz vozila nasred puta, rekao mi je da izađem iz auta da me ne bi udario, bio je veoma ljut. To je bio prvi put da sam ga videla da je tako ljut, jedva je pristao da me odveze kući - prepričala je devojka.

Uroševa bivša devojka ističe da Uroš nije imao potrebu da se druži sa meštanima sela, smatrajući sebe posebnijim zbog školovanja u Beogradu. On je često isticao svoj uspeh i finansijsku situaciju, ali nije pokazivao razumevanje za potrebe svoje partnerke. Takođe, pokušavao je da je ubedi da napusti redovno školovanje i dođe da živi kod njega, što ona nije prihvatila.

Podsetimo, Uroš Blažić je 4. maja prošle godine izvršio stravičan masakr u selima Dubona i Malo Orašje, usmrtivši devet osoba, a ranivši njih 13. Psihijatrijsko veštačenje je pokazalo da je Uroš bio potpuno uračunljiv u momentu zločina. Pretresom objekata u vlasništvu njegove porodice pronađen je čitav arsenal oružja. Urošu se na teret stavlja teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, otmica i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading