GURNUO RUKU U USTA OCU I GOVORIO DA ĆE MU IŠČUPATI JEZIK: Detalji jezivog porodičnog nasilja u Barajevu

Autor:

Hronika

18.03.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni D.P. zadobio je lake povrede i masnice po telu i vratu nakon što ga je S.P. udario nekoliko puta po glavi i telu.

GURNUO RUKU U USTA OCU I GOVORIO DA ĆE MU IŠČUPATI JEZIK: Detalji jezivog porodičnog nasilja u Barajevu

Foto: shutterstock

Ilustracija

Policija u Barajevu uhapsila je S.P. (68) zbog nasilja u porodici, saznaje "Telegraf.rs".

Nezvanično, on se 15. marta ove godine posvađao sa ocem D.P., udario ga nekoliko puta po glavi i telu, a zatim počeo da ga davi.

- U jednom trenutku mu je ugurao ruku u usta i rekao da će mu "iščupati jezik". Nesrećni D.P. ima lake povrede i masnice po telu i vratu -  kaže sagovornik blizak slučaju.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu. 

Prema nezvaničnim informacijama, S.P. (68) se 15. marta ove godine sukobio sa svojim ocem D.P. i fizički ga napao. Nesrećni D.P. zadobio je lake povrede i masnice po telu i vratu nakon što ga je S.P. udario nekoliko puta po glavi i telu. 

Incident poput ovog još jednom ističe ozbiljnost problema nasilja u porodici. Nasilje u porodici je duboko ukorenjen problem koji zahteva pažnju celokupnog društva i hitnu reakciju nadležnih institucija. U ovom slučaju, nadležno Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu preuzelo je istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti i adekvatno kaznili počinioci. Važno je da se žrtvama pruži podrška i zaštita, a da počinioci budu privedeni pravdi.

Nasilje u porodici je ozbiljan problem koji zahteva pažnju celokupnog društva. Incident u Barajevu jasno pokazuje potrebu za hitnom intervencijom i adekvatnom reakcijom nadležnih institucija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading