UHAPŠEN MUŠKARAC (32) U ZEMUNU: Određen mu je pritvor zbog ovog krivičnog dela!

Autor:

Hronika

17.03.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritvor osumnjičenom na 30 dana.

UHAPŠEN MUŠKARAC (32) U ZEMUNU: Određen mu je pritvor zbog ovog krivičnog dela!

Foto: RINA

Danas je u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, saslušan je P.M. (32) zbog postojanja osnova sumnje da je u u Zemunu, u stanu u kome živi, neovlašćeno, bez dozvole, držao vatreno oružje i to lovački karabin kao i okvir pištolja sa 9 metaka kalibra 7,62 mm, te da je time izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pritvor osumnjičenom na 30 dana

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Podsetimo

Policija u Beogradu uhapsila je D.Dž. (30) zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici nad svojom majkom A.B. Incident se dogodio u porodičnoj kući u Zemunu, a prema navodima, D.Dž. je bio u pijanom stanju kada je fizički napao svoju majku posle verbalne svađe.


Napad u pijanom stanju

Prema izveštaju, nakon što je došlo do verbalnog sukoba, D.Dž. je fizički nasrnuo na svoju majku, vukući je i čupajući za kosu. Situacija je dodatno eskalirala kada je D.Dž. uzeo nož i pretio majci da će je ubiti. Ovaj zastrašujući incident dodatno je potvrdio ozbiljnost situacije i hitnu potrebu za reagovanjem nadležnih organa.

Saradnja policije i tužilaštva

Uhapšeni D.Dž. je prebačen nadležnom tužilaštvu gde će biti sproveden dalji postupak. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading