DRUGOVI IZ ŠKOLSKE KLUPE ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT: Ceo Gornji Milanovac PLAČE zbog pogibije dva mladića: PONEDELJAK DAN ŽALOSTI (FOTO)

Autor:

Hronika

17.03.2024

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što dodatno potresa je činjenica da je vozač automobila koji je udario dvojicu mladića bio njihov drug iz osnovne škole, sa kojim su delili osam godina đačke klupe.

DRUGOVI IZ ŠKOLSKE KLUPE ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT: Ceo Gornji Milanovac PLAČE zbog pogibije dva mladića: PONEDELJAK DAN ŽALOSTI (FOTO)

Foto: Nemanja Pančić, privatna arhiva, Shutterstock

U noći koja je uzdrmala ceo grad Gornji Milanovac, dogodila se tragična saobraćajna nesreća na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog, u kojoj su život izgubili mladići Radovan B. i Nikola Š. Ova tužna vest ostavila je dubok trag u zajednici, a Opština je najavila da će u ponedeljak biti proglašen Dan žalosti.

Foto: Nemanja Pančić

Mladići i mesto nesreće

 



Teška sudbina mladića koji su delili đačku klupu

Ono što dodatno potresa je činjenica da je vozač automobila koji je udario dvojicu mladića bio njihov drug iz osnovne škole, sa kojim su delili osam godina đačke klupe. Ova teška sudbina baca dodatnu senku na već tešku situaciju, ostavljajući zajednicu u šoku i tuzi.
Republika

Foto: Nemanja Pančić

Mesto tragedije

 


Reakcije građana i detalji o nastradalima

Ogorčeni Milanovčani izražavaju duboko saosećanje i tugu zbog gubitka ovih divnih mladića. Nastradali Nikola Š. (23) bio je zaposlen u auto-servisu, dok je Radovan B. (23) bio talentovani fudbaler. Njihova smrt ostavlja prazninu u srcima svih koji su ih poznavali.

Vozač A.O. zadržan, svi u šoku

Vozač automobila, A.O. (22), zadržan je nakon ove tragične nesreće, jer je utvrđeno da je vozio neprilagođenom brzinom. Građani ističu da je i on bio pošten i dobar mladić, te da je ova nesreća uzrokovala šok i nevericu u celom gradu.

Foto: Nemanja Pančić

Umrlice

 


Ova teška saobraćajna nesreća ostavlja dubok trag u Gornjem Milanovcu, podsećajući nas na krhkost života i važnost opreznosti u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading