"SELO OVAKVU TUGU NE PAMTI..." Meštani rodnog mesta mladića koji su stradali u Gornjem Milanovcu slomljeni: "Sanitet je tri puta dolazio, Radovanovoj sestri pozlilo od tuge!" (FOTO)

Autor:

Hronika

16.03.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije i prijatelji su u šoku nakon pogibije mladića.

"SELO OVAKVU TUGU NE PAMTI..." Meštani rodnog mesta mladića koji su stradali u Gornjem Milanovcu slomljeni: "Sanitet je tri puta dolazio, Radovanovoj sestri pozlilo od tuge!" (FOTO)

Foto: Nemanja Pančić, privatna arhiva

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu u kojoj su poginuli najbolji drugovi Nikola Š. i Radovan B., obojica rođeni 2001. godine, iz mesta Brđani.

Kako smo ranije pisali, sumnja se da Nikola i Radovan nisu stali na znak stop na raskrsnici, a onda ih je udario A.O.(22), inače njihov školski drug, koji je, prema našim saznanjima, bio u alkoholisanom stanju i vozio velikom brzinom.

Meštani sela Brđani, odakle su nastradali mladići, šokirani su saznanjem da su dva divna momka, koji su bili za primer, poginuli. 

- Od jutros ne možemo da dodjemo sebi… Ogromna tuga za selo, ovako nešto se ne pamti. Pa to su bili divni momci, stalno smo ih viđali zajedno i eto, na kraju su zajedno otišli i u smrt - govori sagovornik Republike.

Kako saznajemo, nakon tragedije, Radovanovoj sestri je pozlilo. 

- Od jutros je tri puta sanitet dolazio, jednoj od dve sestre je pozlilo, devojka ne može da dodje sebi od tuge i šoka, kako sam čuo sva je u grču.

Vredni i pošteni momci

Inače, meštani kažu da je druga tragedija u porodici Školjević, da je baka koja je živela sa Radovanom, njegove dve sestre i majkom preminula 27. februara.

- Nikola je bio vredan i pošten momak. On ima dva brata Ivana i Jovana. Radovan je inače radio kao vulkanizer, auto-serviser - priča nam vidno potreseni meštanin.

Komšije i priatelji se okupljaju u kućama nastradalih mladića gde im izjavljuju saučešće, a veliki broj mladih skupio se u Radovanovoj kući kako bi podelili bol sa porodicom.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading