NEPOZNATA OSOBA PRETI DA ĆE SKOČITI SA ZGRADE U NOVOM SADU: Pregovarački tim na terenu!

Autor:

Hronika

15.03.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta u policija, vatrogasci i Hitna pomoć.

NEPOZNATA OSOBA PRETI DA ĆE SKOČITI SA ZGRADE U NOVOM SADU: Pregovarački tim na terenu!

Foto: e-stock/D. MILOVANOV

Nepoznata osoba pokušava da skoči sa zgrade u Novom Sadu u Ulici Veljka Petrovića, saznaje Telegraf.rs.

Na licu mesta u policija, vatrogasci i Hitna pomoć.

Pregovori su u toku.

Da podsetimo, pre samo par dana Novi Sad pogodila je strašna vest, kada je Nikola T. (55) bušilicom ubio svoju suprugu Gordanu (52) u novosadskom naselju Klisa, nakon čega je skočio sa Temerinskog mosta, u pokušaju da presudi sebi.

Naime, Nikola se okovao lancima i betonskim blokom, i uprkos naporima policije da ga spreče u svojoj nameri, skočio sa mosta, ali je ubrzo izvučen sa promrzlinama.

Ćerka pronašla telo majke

Dok je skakao sa mosta, Nikola T. je rekao da je ubio svoj ženu Gordanu T., a telo nesrećne žene pronašla je njihova ćerka. Bračni par je imao dve ćerke, Ivu i Mašu. 

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading