BRAT UMRO, SESTRI KAD GA JE VIDELA PREPUKLO SRCE OD TUGE! Meštani sela kod Gornjeg Milanovca potreseni tragedijom: NIKO OVO NIJE SLUTIO!

Autor:

Hronika

15.03.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su teško primile vest da su, jedan za drugim, umrli Vera Dragan koji su bili omiljeni u selu.

BRAT UMRO, SESTRI KAD GA JE VIDELA PREPUKLO  SRCE OD TUGE! Meštani sela kod Gornjeg Milanovca potreseni tragedijom: NIKO OVO NIJE SLUTIO!

Foto: ST/Tamara Pavišić

U malom selu Sinoševići, nedaleko od Gornjeg Milanovca, vladaju velika tuga i tuga nakon što su pronađena tela brata i sestre, Vere i Dragana, koji su, prema izgledima, umrli istog dana.

Dragan je nedavno otpušten iz bolnice nakon operacije prsta na nozi i umro je u porodičnoj kući, gde je živeo sam sa svojom sestrom. Tuga zbog gubitka brata je bila toliko velika da je njeno srce prepuklo od bola za bratom.

Susedi preminulog para ističu da su bili veoma vredni i fini ljudi i da su ih svi u selu voleli.

- Redovno im je bila puna kuća rođaka i prijatelja, svi su ih voleli i  redovno posećivali. Bili su penzioneri, ali pošteni i vredni ljudi, a ovde niko nije ni slutio da će ovako nešto da se desi - istakao je komšija i rođak brata i sestre.

On je dodao i da nisu bolovali ni od čega.

- Dragan je imao šećer, ali je regulisao lekovima. Vera nije imala hronične bolesti. Niko se nije nadao da će da skončaju - kazao je za Republiku i naveo je da Dragan nije imao tešku operaciju, ali da je i nakon nje redovno išao na kontrole i da se lepo opravljao.

Inače, sumnja se da je oboje izdalo srce i da nema elemenata krivičnog dela.

Kada su prijatelji i rodbina primetili da se ne odzivaju na pozive, odlučili su da ih posete, a potom su naišli na potresan prizor.

U porodičnoj kući trenutno nema nikoga, jedino gori jedna sijalica, dok su ostale okolne kuće zatvorene.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading