NEZAPAMĆEN UŽAS: Otišao da BODRI svoj klub, pa TRAGIČNO IZGUBIO ŽIVOT!

Autor:

Sport

09.03.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna tuga u Škotskoj.

NEZAPAMĆEN UŽAS: Otišao da BODRI svoj klub, pa TRAGIČNO IZGUBIO ŽIVOT!

Foto: printscreen twitter

Tragična vest o smrti 25-godišnjeg navijača Glazgov Rendžersa, Tomasa Mekalistera, potresla je fudbalsku javnost nakon njegovog gostovanja u Lisabonu. Mekalister se nije vratio sa utakmice sa Benfikom, a klub je izrazio duboko saučešće porodici, prijateljima i navijačima.

 


Izvršni direktor kluba, Džejms Bisgrou, istakao je da je vest o Mekalisterovoj smrti pogodila sve u klubu i da su spremni da pomognu njegovoj porodici u narednim danima i nedeljama. Takođe, portugalska policija je pokrenula istragu o smrti mladog navijača i istakla da nema indicija da je smrt rezultat nasilnog čina. Mediji prenose da je Mekalister preminuo u hotelu nakon što mu je pozlilo dok je sedeo u predvorju.


Tomas Mekalister je otputovao u Lisabon kako bi prisustvovao utakmici osmine finala Lige Evrope između Glazgov Rendžersa i Benfike, koja je završena nerešenim rezultatom 2:2. Nažalost, njegovo putovanje završilo se tragično, a navijačka zajednica je potresena ovim događajem.


Smrt mladog navijača Tomas Mekalistera nakon gostovanja u Lisabonu ostavila je veliku prazninu u fudbalskoj zajednici. I dok se klub i nadležne institucije bave istraživanjem okolnosti njegove smrti, ostaje žal za mladim životom izgubljenim na putovanju koje je trebalo da bude sportsko i radostan događaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading