POLICIJA JURILA VIŠESTRUKOG POVRATNIKA U CENTRU NOVOG PAZARA! Pripadnici MUP vijali begunca, pa ga uhapsili!

Autor:

Hronika

14.03.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brze i efikasne akcije, Interventna jedinica je uspela da uđe u trag osumnjičenom i da ga liši slobode.

POLICIJA JURILA VIŠESTRUKOG POVRATNIKA U CENTRU NOVOG PAZARA! Pripadnici MUP vijali begunca, pa ga uhapsili!

Foto: Instagram

U centru Novog Pazara, tačnije u Ulici Stefana Nemanje, odigrala se dramatična policijska potera za E.Ć. (40), višestrukim povratnikom koji je nedavno izašao na slobodu nakon služenja kazne zbog više krivičnih dela, među kojima i trgovine opojnim drogama. Naime, policija je pokušala da zaustavi vozilo marke "BMW" kojim je upravljao E.Ć., ali on nije hteo da se zaustavi na znak policijskog službenika, već je dodao gas i pobegao u pravcu Dečijeg dispanzera.

Potera kroz Novi Pazar

U sklopu potere, uključilo se više policijskih vozila, kao i patrola Interventne jedinice policije. Potera je kulminirala pronalaskom vozila kojim je osumnjičeni bežao u Ulici Stane Bačanin, gde je E.Ć. napustio vozilo i nastavio da beži. Nakon brze i efikasne akcije, Interventna jedinica je uspela da uđe u trag osumnjičenom i da ga liši slobode.

Reakcija nadležnih organa

Nadležno tužilaštvo u Novom Pazaru je obavešteno o ovom slučaju, a protiv E.Ć. će biti podnete odgovarajuće prijave. Važno je istaći da je E.Ć. poznat policiji kao višestruki povratnik, što dodatno naglašava ozbiljnost ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading