Oglasio se MUP o UBISTVU kod Požege: Saneli određeno zadržavanje 48 sati!

Autor:

Hronika

14.03.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi uhapsili su Sanelu S. (45) iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

Oglasio se MUP o UBISTVU kod Požege: Saneli određeno zadržavanje 48 sati!

Foto: Društvene mreže, Profimedia

Miroslav S. Sanela S.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi uhapsili su Sanelu S. (45) iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je sinoć, u porodičnoj kući, nakon verbalne rasprave, nožem usmrtila pedesetpetogodišnjeg supruga Miroslava S.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Užicu.

Prema nezvaničnim saznanjima Sanela S. je bila u pijanom stanju. U toku davanja izjava u policiji ona se čudno ponašala. 

- Čas je govorila da ga je gađala, pa da nije, pa kaže da ga je ubola nožem, pa onda da nije. Na telu Miroslava postoji povreda u predelu glave za sada nepoznatim predmetom, kao i ubodna rana u grudima. U svakom slučaju, doneto je rešenje o zadržavanju zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo - navodi sagovornik Informera. 

Inače, kako se već pisalo svemu je prethodila žestoka svađa u njihovoj porodičnoj kući, a spekuliše se i da je Sanela bila pijana u trenutku izvršenja zločina.

- Verovatno su se prethodno svađali, a onda je ona gađala muža sa nekim predmetom, moguće delom escajga, pogodila ga u glavu i kuhinjskim nožem ubola ga u grudi – javlja Informer od izvora bliskog istrazi. 

Podsećamo, rođaci su otkrili da je Sanela svakodnevno maltertirala muža, a u naletu besa jednom je i zapalila štalu, posto je navodno bila besna.

 - Jednom je prodavo ovce i kupio kola, a ona ga je napala jer taj novac od prodaje nije dao njoj. Veruje se da je u besu zbog toga zapalila njihovu štalu - opisuje rođaka za Alo.

Bračni par radio je u Požegi u jednoj fabrici sokova, a njihove kolege su bile svedoci zlostavljanja Miroslava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading