SPALILA MU JE ODEĆU, IŠAO JE U MAJICI ZIMI! Rođaci otkrili ŠOKANTNE DETALJE iz života Sanele i Miroslava iz Požege!

Autor:

Hronika

14.03.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanela je svakodnevno maltretirala muža, pre nego što ga je ubila.

SPALILA MU JE ODEĆU, IŠAO JE U MAJICI ZIMI! Rođaci otkrili ŠOKANTNE DETALJE iz života Sanele i Miroslava iz Požege!

Foto: DRUSTVENE MREZE, Shuttestock

Miroslav S. Sanela S.

Kako rođaci otkrivaju Sanela je svakodnevno maltertirala muža, a u naletu besa jednom je i zapalila štalu, posto je navodno bila besna.

 - Jednom je prodavo ovce i kupio kola, a ona ga je napala jer taj novac od prodaje nije dao njoj. Veruje se da je u besu zbog toga zapalila njihovu štalu - opisuje rođaka za Alo.

Bračni par radio je u Požegi u jednoj fabrici sokova, a njihove kolege su bile svedoci zlostavljanja Miroslava.

Bio je decembar i on je došao na posao u majici kratkih rukava. Pitali smo ga zašto je tako došao po ovoj zimi, a on je rekao da mu je žena zapalila svu zimsku odeću nakon svađe i da nije imao novca da kupi jaknu - rekao je jedan kolega za Informer.

Kako smo ranije pisali, motiv ubistva je alkohol.

- Ona je te večeri muža poslala da kod komšija traži novac na zajam kako bi joj kupio rakiju. Kada je stigao kući ona se iznervirala što je došao praznih ruku i odmah je počela da se svađa, a onda je dohvatila nož i izbola ga - ispričala je rođaka supružnika.

Nezvanično, svemu je prethodila žestoka svađa u njihovoj porodičnoj kući, a spekuliše se i da je Sanela bila pijana u trenutku izvršenja zločina.

- Verovatno su se prethodno svađali, a onda je ona gađala muža sa nekim predmetom, moguće delom escajga, pogodila ga u glavu i kuhinjskim nožem ubola ga u grudi – javlja Informer od izvora bliskog istrazi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading