NIJE GA POZNAVAO, A ZAMALO DA NASTRADA ZBOG NJEGA: Danas iz bolnice izlazi heroj koji je pokušao da spase Stefana Savića

Autor:

Hronika

14.03.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan M. se istakao kao pravi heroj u ovom tragičnom događaju.

NIJE GA POZNAVAO, A ZAMALO DA NASTRADA ZBOG NJEGA: Danas iz bolnice izlazi heroj koji je pokušao da spase Stefana Savića

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP, Youtube MMA savez Srbije

Stefan Savić, mladi reprezentativac Srbije u MMA-u, tragično je preminuo 25. februara 2024. godine na Dorćolu, nakon što je brutalno napadnut od strane dvojice mladića. Osumnjičeni za ovo ubistvo su Vasilije G. (23) i Marko D. (23), za kojima je raspisana poternica, a sud im je odredio pritvor do 30 dana. U pokušaju da spasi Stefana, drugi mladić, Stefan M. iz Beograda, takođe je izboden i teško povređen, ali je hrabro pokušao da pomogne nemoćnom borcu.

Stefan M. se istakao kao pravi heroj u ovom tragičnom događaju. Iako nije poznavao Stefana Savića, hrabro je odlučio da mu pritekne u pomoć kada je video da je napadnut. Uprkos riziku po vlastiti život, Stefan M. je izašao iz automobila i pokušao da odbrani MMA borca, ali je i sam zadobio teške povrede.

Detalji napada

Prema izvorima bliskim istrazi, sukob između Stefana i dvojice mladića dogodio se ispred jednog kluba, nakon čega je Stefan pokušao da im pobegne Dunavskom ulicom. Napadači su ga sustigli kod broja 27, gde su ga oborili na trotoar i brutalno ga napali. Istraga je pokazala da je Stefan primio više udaraca, ali i brojne ubode nožem, što je dovelo do njegove tragične smrti.

Ova tragična vest izazvala je veliku pažnju javnosti, a Stefan M. je prepoznat kao veliki heroj koji je rizikovao svoj život da pomogne mladiću koga nije ni poznavao. S druge strane, poznati borac i selektor srpske reprezentacije Savo Lazić izrazio je duboko žaljenje zbog gubitka Stefana, ističući da je ovo veliki poraz za ceo borilački svet, kao i za Stefanovu porodicu, trenera i prijatelje.

Policija je apelovala na građane da ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, kako bi se ovi mladići privedeni pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading