PRETI MU 12 GODINA ROBIJE: Počelo suđenje optuženom stricu za obljubu bratanice!

Autor:

Hronika

13.03.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Višim sudom u Nišu danas je počelo suđenje 23-godišnjem Lazaru S. iz sela Lipovac kod Ražnja, optuženom za seksualno zlostavljanje devetogodišnje ćerke svog rođenog brata.

PRETI MU 12 GODINA ROBIJE: Počelo suđenje optuženom stricu za obljubu bratanice!

Foto: Pixabay

Optužnica protiv Lazara potvrđena je pravnosnažnim rešenjem Višeg suda u Nišu od 29. januara 2024. godine. On se tereti za krivično delo obljuba sa detetom, za koje je predviđena kazna zatvora do 12 godina. Trenutno se nalazi u pritvoru.

- Danas je u predmetu okrivljenog L.S. održan glavni pretres. Odlukom predsednika veća, javnost je u ovom predmetu isključena. Sledeće ročište za glavni pretres zakazano je za 17.april 2024. godine. Okrivljeni L.S. se još uvek nalazi u pritvoru, koji mu po poslednjem rešenju o produženju pritvora može trajati najduže do 23.aprila 2024. godine - prenosi "Blic" reči portparola Višeg suda u Nišu Emilije Stošić.

Republika

Foto: profimedia

Ilustracija

Prema optužnici, Lazar S. je navodno u dužem periodu seksualno zlostavljao devetogodišnju devojčicu u svojoj kući i kući svog brata u selu Lipovac. Seksualno zlostavljanje je, prema nezvaničnim informacijama, trajalo dve godine pre nego što je devojčica ispričala ocu šta joj se dešavalo. Osumnjičeni je uhapšen 12. septembra 2023. godine nakon što je otac devojčice podneo prijavu policiji.

 

Nakon hapšenja, Lazar je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Nišu gde je izneo svoju odbranu. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio je pritvor osumnjičenom uz obrazloženje da bi mogao uticati na svedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading