NAJNOVIJI DETALJI POŽARA U MIRIJEVU U KOM JE MUŠKARAC IZGUBIO ŽIVOT! Cigareta zapalila stan, on pokušao da se spasi, ali se UGUŠIO!

Autor:

Hronika

12.03.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros oko 6 sati, vatrogasci su reagovali na poziv iz Mirijeva i na terasi stana pronašli su mrtvog V.Š. (78).

NAJNOVIJI DETALJI POŽARA U MIRIJEVU U KOM JE MUŠKARAC IZGUBIO ŽIVOT! Cigareta zapalila stan, on pokušao da se spasi, ali se UGUŠIO!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Jutros je u Mirijevu izgubio život sedamdesetosmogodišnji V.Š. kada je u njegovom stanu izbio požar.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni muškarac je najverovatnije izgubio život usled udisanja ugljen-monoksida nakon požara koji je izbio u njegovom domu.

Izvor požara se najverovatnije nalazi u opušku cigarete koji je zapalio ćebe i krevet, prenosi Telegraf. Ova tragična situacija ukazuje na opasnost od nepažljivog rukovanja cigaretama u zatvorenim prostorima, posebno kod starijih osoba koje su često izložene ovakvim rizicima.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je V.Š. pokušao da se spasi izlaskom na terasu, ali nažalost, visoka koncentracija ugljen-monoksida onemogućila mu je bekstvo. Takođe, tragična situacija je podsetnik na važnost preventivnih mera i brze reakcije u slučaju požara.

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

 

Nakon pronalaska tela, dežurni tužilac je naredio obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti nesrećnog muškarca. Ova procedura je standardna u ovakvim slučajevima i ima za cilj da pruži jasne odgovore o okolnostima tragedije.

Na intervenciji je bilo angažovano čak 20 vatrogasaca, čija brza reakcija i hrabrost zaslužuju priznanje. Njihova posvećenost i profesionalnost su od presudnog značaja u situacijama poput ove, gde svaka sekunda može biti presudna za spasavanje života i imovine.

Vest o stradanju usled požara nas podseća na važnost edukacije o požarnoj bezbednosti i preventivnih mera koje mogu spasiti živote. Nažalost, V.Š. je postao još jedna žrtva nepažnje i opasnosti koja vreba u svakodnevnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading