UHAPŠENI MALOLETNICI ZBOG POKUŠAJA KRAĐE! "Pali" na delu, policija brzo reagovala!

Autor:

Hronika

11.03.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušavali da ukradu robu iz jedne prodavnice.

UHAPŠENI MALOLETNICI ZBOG POKUŠAJA KRAĐE! "Pali" na delu, policija brzo reagovala!

Foto: Shutterstock

Dvojica maloletnika, starosti 16 i 17 godina, iz grada Zaječara, priveli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru zbog sumnje da su pokušali da izvrše tešku krađu u jednoj prodavnici. Na osnovu naloga Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, policija će podneti krivičnu prijavu protiv njih zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa u pokušaju.

Uhapšeni na delu

Policija je sinoć zatekla ove maloletnike dok su pokušavali da ukradu robu iz jedne prodavnice. Prema sumnjama, prethodno su razbili ulazna vrata kako bi izvršili ovaj pokušaj krađe. Ova akcija policije jasno ukazuje na njihovu brzu reakciju i efikasnost u suzbijanju krivičnih dela.

Podsetimo

U Loznici je došlo do neobičnog događaja uoči Dana žena, kada su mladići pokušali da obiju automat za prodaju cveća cvećare "Strelicija" koja se nalazi u centru grada. Nakon ovog neuspešnog pokušaja, cvećara je na društvenim mrežama uputila zahtev za rešavanje situacije.


Iz cvećare "Strelicija" stiglo je saopštenje koje je privuklo pažnju javnosti. Cvećara je pozvala mladiće da se jave i reše nastalu situaciju do određenog roka, uz upozorenje da u suprotnom sledi prijava i javno objavljivanje njihovih identiteta putem video snimka.

Nakon objave cvećare, jedan od mladića se vratio i "sve regulisao", što je cvećara potvrdila dan kasnije.

Prema informacijama iz cvećare, mladić je uspeo da ošteti bravicu automata i prisvoji buket vredan hiljadu dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading