OVI DETALJI SU OKRENULI ISTRAGU U DRUGOM PRAVCU! Ivanin ubica i dalje u bekstvu, osumnjičeni Crnogorac nakon izjava za medije nestao

Autor:

Hronika

16.03.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jetmir Gočaj, Crnogorac albanskog porekla, osumnjičen je za ubistvo studentkinje Ivane K. u iznajmljenom stanu na Zvezdari pre godinu i tri meseca.

OVI DETALJI SU OKRENULI ISTRAGU U DRUGOM PRAVCU! Ivanin ubica i dalje u bekstvu, osumnjičeni Crnogorac nakon izjava za medije nestao

Foto: ST/N. PANČIĆ/facebook

Ivana Krivokapić

Slučaj ubistva za koji je osumnjičen Jetmir Gočaj, Crnogorac albanskog porekla je još uvek misterija, jer Gočaj i dalje izmiče policiji, uspevajući da se sakrije u različitim državama. Motiv zločina, kako je saopštilo tužilaštvo, bio je ljubomora, a još uvek nema pravde za nesrećnu Ivanu.

Zločin je potresao Srbiju krajem decembra 2022. godine, kada je pronađeno telo devojke sa povredama u stanu na Zvezdari. Ivanina porodica je bila zabrinuta jer se nije javljala, pa su njena braća odlučila da je posete. Nažalost, zatekli su stravičan prizor - Ivanino telo sa vidnim povredama.

Istraga je pokrenuta kako bi se pronašao osumnjičeni Jetmir Gočaj, ali do sada nije bilo uspeha u njegovom hapšenju. Policija je pratila indicije o njegovom kretanju kroz različite države, ali on i dalje uspeva da izbegne hapšenje.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

 

Ivanina porodica i dalje čeka pravdu za svoju ćerku, a ovaj slučaj je ostavio dubok trag u njihovim srcima. Nema sumnje da je ova tragedija ostavila veliku prazninu u njihovim životima.

Ključ za dalju istragu

Istraga o ubistvu studentkinje Ivane K. dobila je neočekivan obrt kada su istražitelji otkrili ključni detalj koji je promenio pravac istrage. Naime, premetačina u stanu nije zabeležena, dragocenosti su ostale netaknute, a vrata su ostala zaključana, što je ukazivalo na to da je ubica ušao s Ivaninim znanjem i poverenjem. Ova činjenica je postala ključna za dalju istragu, otkrivajući da je ubica poznavao Ivanu i da je imao pristup njenom domu.

Jedan od zanimljivih momenata u istrazi bila je pojava Jetmira Gočaja, mladića koji je nakon Ivaninog ubistva objavljivao tužne poruke i zajedničke fotografije sa njom na društvenim mrežama. Ovaj mladić je čak pristao da daje izjave za medije, ali je ubrzo postao osumnjičen za ubistvo. Nakon što je tužilaštvo saopštilo da je Gočaj osumnjičen, on je iznenada obrisao sve objave i prestao da komunicira sa novinarima.

Rekonstrukcija događaja

Istražitelji su uspeli da rekonstruišu šta se dešavalo u Ivaninom stanu u noći zločina. Veruje se da je Jetmir Gočaj, prema sumnjama tužilaštva, ugušio Ivanu u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru 23. decembra. Motiv ovog zločina, kako se spekuliše, mogao bi biti ljubomora, a dodatnu misteriju predstavlja činjenica da je Gočaj boravio u Ivaninom stanu 12 dana pre ubistva, što je dodatno uznemirilo javnost, preneo je Mondo.

Foto: Printscreen/Facebook

 

Tužilaštvo je saopštilo da veruje da je osumnjičeni za ubistvo napustio državu istog dana autobusom. Postojale su sumnje da se krije u Crnoj Gori, Albaniji, Austriji, Nemačkoj, a pojedine informacije ukazuju na to da se krije na Kosovu i Metohiji. Međutim, do sada nijedna od ovih informacija nije dovela do njegovog hapšenja.

Pojedini beogradski mediji su objavili da je osumnjičeni pokušao da osigura sebi alibi pozivajući poznanike iz Beograda, sa kojima je inače išao na planinarske ture na Prokletijama. Takođe, navodno je insistirao da se sastanu sa njim, a kod nekih se raspitivao i gde može da kupi marihuanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading