POTRESNE SCENE - POSLEDNJI POZDRAV MLADOM KAMIONDŽIJI VLADIMIRU! Kolege se oprostile od njega na OVAJ način! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvobitni termin sahrane je pomeren.

POTRESNE SCENE - POSLEDNJI POZDRAV MLADOM KAMIONDŽIJI VLADIMIRU! Kolege se oprostile od njega na OVAJ način! (VIDEO)

Foto: DRUSTVENE MREŽE

Tragična vest o smrti vozača kamiona Vladimira Belića iz Ostre kod Čačka, pogodila je ne samo njegovu porodicu, već mnogobrojne prijatelje i kolege.

Nakon brojnih administrativnih problema da se iz susedne Bugarske, njegovo telo prenese u našu zemlju, oni su konačno rešeni, što je omogućilo da se Vladimir Belić danas sahrani u svom rodnom mestu.

Kolege kamiondžije danas su se oprostili od njega sirenama kamiona koje je on mnogo voleo i koji su mu bili radno mesto, ali i životni prostor kada ode na dug put.

 

 

Sahrana se odlagala

Zbog administrativnih problema, prvobitni termin za sahranu je odložen za danas.

Nakon rešenog problema koji je porodica imala, a agonija je trajala nekoliko dana, sahrana će se obaviti sutra na srednjem groblju u čačanskom naselju Ljubić u 13 časova, nedaleko od centra. Svi smo pogodjeni onim što se desilo. To će biti naše poslednje zbogom čoveku i kolegi koji je bio za primer i koji je svimao mogao da izmami osmeh na lice, ali sigurno je da će zauvek živeti u našim srcima - rekao je njegovi prijatelji za agenciju RINA.

Bio zarobljen u Ukrajini

Vladimira je javnost u Srbiji upoznala pre dve godine kada je sa grupom srpskih vozača kamiona preživeo agoniju na ukrajinskoj granici jer im ukrajinske vlasti nisu dozvolile da izađu iz zemlje. Tada su dane provodili u hladnim kabinama, bez hrane i vode.

Ovo je samo još jedno iskustvo, voziti kamion nije lako i taj posao može da obavlja samo onaj ko voli takav način života. Teško bilo jeste, napeto i obojeno strahom za goli život, ali takve stvari se dešavaju. Sledeća tura mi je opet ka Rusiji, za nekoliko dana krećem u Moskvu, ali ovaj put ne preko Ukrajine već Litvanije i Letonije. Put jeste duži, ali je sada sigurniji - rekao je tada uz svoj prepoznatljiv osmeh Vladimir Belić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading