RANJENA ŽENA NA PREŠEVU SE BORI ZA GOLI ŽIVOT! Nakon svađe krenula da beži - MONSTRUM JE PUCAO U LEĐA!

Autor:

Hronika

10.03.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ranjavanja, V.J. je prvo zbrinuta u bolnici u Vranju.

RANJENA ŽENA NA PREŠEVU SE BORI ZA GOLI ŽIVOT! Nakon svađe krenula da beži - MONSTRUM JE PUCAO U LEĐA!

Foto: Društvene mreže

V.J. (30) iz Velike Drenove kod Trstenika, koja je ranjena iz vatrenog oružja kod Preševa nakon svađe u automobilu, i dalje se bori za život.

Kako su izjavili zvaničnici Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) u Nišu, pacijentkinja i dalje nije izašla iz stanja životne ugroženosti i nalazi se u jedinici intenzivnog lečenja.

Pacijentkinja nije izašla iz stanja životne ugroženosti. Ona se još uvek nalazi u jedinici intenzivnog lečenja - kažu u UKC Niš.

Nakon ranjavanja, V.J. je prvo zbrinuta u bolnici u Vranju, a zatim prebačena u UKC Niš gde je operisana i trenutno hospitalizovana. Iako je nakon operacije bila hemodinamski stabilna, još uvek se suočava s teškim povredama koje zahtevaju pažljivo lečenje i nadzor medicinskog osoblja.

Podsetimo, incident se dogodio kada je muškarac (52), državljanin Makedonije albanske nacionalnosti iz Tetova, pucao na V.J. nakon svađe u automobilu, a zatim izvršio samoubistvo. Motivi ovog tragičnog događaja još uvek nisu potpuno jasni.

Prema informacijama koje je Blic dobio od poznanika povređene žene, V.J. je rođena i živela u Velikoj Drenovi kod Trstenika pre nego što se udala i preselila u Ugljarevo, selo pored Trstenika. Ona je ostavila decu i otišla sa svojim partnerom, državljaninom Makedonije, u Švajcarsku, gde je nasledila nekretninu od roditelja u Vrnjačkoj Banji.

- Rođena je i živela je sa porodicom u Velikoj Drenovi. Onda se udala u Ugljarevu, takođe selu pored Trstenika. Ostavila je decu i otišla sa tim Makedoncem u Švajcarsku. U Vrnjačkoj Banji je nasledila neku nekretninu od roditelja - navodi on.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading