POZNATO GDE ĆE BITI SAHRANJEN LAV PETROVIĆ SUVAJDŽIĆ! Počivaće daleko od dece koju je pobio i žene sa kojom je skočio sa solitera! Evo ko je preuzeo NJEGOVO TELO!

Autor:

Hronika

08.03.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se, inače, da su Martina i Lav izvršili ritualno ubistvo svojih sinova, starih jednu i tri godine, a potom se, držeći se za ruke, bacili sa solitera u Novom Sadu.

POZNATO GDE ĆE BITI SAHRANJEN LAV PETROVIĆ SUVAJDŽIĆ! Počivaće daleko od dece koju je pobio i žene sa kojom je skočio sa solitera! Evo ko je preuzeo NJEGOVO TELO!

Foto: Republika, shutterstock,printskrin/instagram/192_rs

Danas je, posle skoro sedam dana od samoubistva, preuzeto telo Lava Petrovića Suvajdžića.

Telo je, kako saznajemo, preuzelo pogrebno preduzeće iz Beograda, na osnovo punomoćja koje su mu dali roditelji ubice i samoubice iz Novog Sada. On će najverovatnije i biti sahranjen u Beogradu.

Martina Petrović Suvajdžić (23), koja je zajedno sa svojim suprugom Lavom Petrovićem Suvajdžićem (25) skočila sa 17. sprata solitera u Novom Sadu pošto su ubili dvoje zajedničke dece, sahranjena je 6.marta sa mališanima u rodnom Bačkom Petrovcu.

Martina je sahranjena po slovačkim običajima, pod devojačkim prezimenom.

Sumnja se, inače, da su Martina i Lav izvršili ritualno ubistvo svojih sinova, starih jednu i tri godine, a potom se, držeći se za ruke, bacili sa solitera u Novom Sadu.

Obdukcija je pokazala da su mališani otrovani, ali niko sa sigurnošću još ne govori da li je do njihove smrti došlo slučajno ili su ih roditelji namerno ubili. Zato se rade dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti.

Veruje se da su Marina i Lav bili pripadnici sekte, jer policija kada je upala u njihov iznajmljeni stan u Petrovaradinu, pošto su oni identifikovani posle pada sa solitera, imali su šta i da vide. Osim što su zatekli tela dva mala dečaka na krevetima, pokrivena čaršafima, cela kuća bila je u crnom i u motivima egipatske mitologije i slika zagrobnog života.

Navodno, nađena je i sveska u koju je Lav beležio za njega bitne stvari, a poslednja zapisana poruka je glasila "SOTONO, MOJ ZATAK JE IZVRŠEN"!

Inače, i Martina i Lav već godinama nisu imale nikakve kontakte sa porodicama, Martinina čak nije ni znala da se ona drugi put porodila. Živeli su gotovo u potpunoj izolaciji.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading