ZAPLENJENA VELIKA KOLIČINA ROBE NA GRANIČNOM PRELAZU KELEBIJA: Vozač kamiona tvrdio da prevozi samo svoj lični prtljag!

Autor:

Hronika

06.03.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krijumčarena kozmetika otkrivena na graničnom prelazu.

ZAPLENJENA VELIKA KOLIČINA ROBE NA GRANIČNOM PRELAZU KELEBIJA: Vozač kamiona tvrdio da prevozi samo svoj lični prtljag!

Foto: TANJUG/ MINISTARSTVO FINANSIJA UPRAVA CARINA/bs

Carinski službenici i policija na graničnom prelazu Kelebija su izveli uspešnu zajedničku operaciju, sprečivši pokušaj krijumčarenja velike količine kozmetike čija je vrednost procenjena na više od 11.000 evra. Ova akcija još jednom potvrđuje važnost saradnje između carinskih i policijskih službi u borbi protiv krijumčarenja i nelegalne trgovine.

Krijumčarena kozmetika otkrivena na graničnom prelazu


Slučaj otkrivanja krijumčarene kozmetike na graničnom prelazu između Nemačke i naše zemlje izazvao je pažnju javnosti i pokrenuo pitanja o ilegalnoj trgovini kozmetičkim proizvodima.

Detaljan pregled kombija otkrio krijumčarenu robu

Naizgled običan kombi koji je putovao iz Nemačke privukao je pažnju carinika na graničnom prelazu. Iako je vozač tvrdio da pored ličnog prtljaga prevozi samo nekoliko polovnih stvari, detaljan pregled je otkrio nešto sasvim drugačije. Umesto nekoliko stvari, kombi je bio natovaren sa više od 20 ogromnih torbi, ispunjenih raznovrsnim kozmetičkim proizvodima.

Prikriveno 12.770 artikala dekorativne kozmetike

Nakon istovaranja prijavljenih stvari, otkriveno je da su torbe zapravo bile paravan za krijumčarenu kozmetiku. Tačan broj artikala iznosio je neverovatnih 12.770 komada dekorativne kozmetike poznate robne marke. Ova činjenica ukazuje na organizovanu i masovnu krijumčarsku operaciju, koja je sada dovedena pred lice pravde.

Kao rezultat ove otkrivene krijumčarske operacije, vozaču kombija je pokrenut postupak pred nadležnim sudom. Krijumčarena kozmetika će biti zadržana do okončanja sudskog postupka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading