PRONAĐENA KRISTINA (15) IZ ŽITIŠTA: Oglasila se majka devojčice nakon što joj se drugi put izgubio trag!

Autor:

Hronika

06.03.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Radomirović pronađena petog dana od nestanka.

PRONAĐENA KRISTINA (15) IZ ŽITIŠTA: Oglasila se majka devojčice nakon što joj se drugi put izgubio trag!

Foto: Društvene mreže

Pet dana nakon nestanka, Kristina Radomirović (15) iz Žitišta je pronađena, potvrdila je njena majka Dragana za Telegraf.rs. Prema rečima majke, Kristina je pobegla jer više nije želela da bude u hraniteljskoj porodici u koju je smeštena 2. novembra prošle godine.

Majka otkriva detalje o nestanku

Dragana, Kristinina majka, otkrila je da je njena ćerka odlučila da pobegne iz hraniteljske porodice, iz koje je nestala pet dana pre nego što je pronađena. Ova neobična odluka tinejdžerke izazvala je zabrinutost među lokalnim stanovništvom, ali je konačno dovela do njenog pronalaska.

- Pronađena mi je ćerka. Kući je sa mnom i svojom porodicom, sada sam išla po nju. Hvala svima na pomoći - rekla je Dragana za Telegraf.

Kristina je već jednom nestala 02.11.2023. oko 17.10 časova u Žitištu, ali je ubrzo bila pronađena.

Podsetimo, Španski istražitelji i dalje tragaju za Anom Knežević (40), srpskom snajkom koja je nestala početkom februara u Madridu. Iako je prošlo nekoliko nedelja, inspektori nastavljaju intenzivnu istragu kako bi pronašli trag o nestaloj ženi.

Ispitivanje svedoka i snimci sa nadzornih kamera

Tokom istrage, istražitelji su dosad ispitali mnogobrojne svedoke i prikupili snimke sa nadzornih kamera kako bi rekonstruisali rutu kretanja nestale Ane. Ovi koraci su od suštinskog značaja za mapiranje njenih poslednjih aktivnosti i mogu pružiti ključne informacije o njenom nestanku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading