SAOBRAĆAJ U HAOSU, AUTOMOBIL PREPREČIO PUT! Vozaču pozlilo tokom vožnje u Vlajkovićevoj! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

05.03.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična scena na uglu Svetogorske i Vlajkovićeve ulice

SAOBRAĆAJ U HAOSU, AUTOMOBIL PREPREČIO PUT! Vozaču pozlilo tokom vožnje u Vlajkovićevoj! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika.rs


U samom srcu grada, na uglu Svetogorske i Vlajkovićeve ulice, desila se saobraćajna nesreća koja je izazvala zastoj i uznemirila prolaznike. Automobil je završio na boku, stvarajući haos u saobraćaju i izazivajući brigu za učesnike u nesreći.

Foto: Republika.rs

 

 


**Intenzivan saobraćaj dodatno otežao situaciju**

Mesto nesreće je poznato po čestom intenziviranju saobraćaja, što je dodatno otežalo situaciju. Fotografije sa lica mesta prikazuju dramatičan prizor prevrnutog vozila, dok su prolaznici i vozači zastajali kako bi pružili pomoć ili saznali više informacija.

Foto: Republika.rs

 

Vozač je bio u automobilu sa suprugom, a kako smo saznali, doživeo je infarkt u toku vožnje i izgubio kontrolu nad vozilom.

Ova nesreća još jednom podseća na važnost koncentracije prilikom vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Nadamo se da će učesnici u nesreći biti dobro i da će se situacija brzo rešiti kako bi se normalizovao saobraćaj na ovom prometnom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Silvija

05.03.2024 18:15

Glupan ,oooo ja imam mobilni ,mogu da pricam ,Bas me briga za saobracaj,nije vazno sto su u autu zena i deca, Cestitam glupane ,takvih je bilo na stotine koji su pravili selfi ,caskali sa prijateljima i vise ih nema , Najgore je sto nisi svestan da u autu su osobe za koje si odgovoran,