OGLASIO SE MUP O ZAPLENI 70 KILOGRAMA KOKAINA I HAPŠENJU PET OSOBA: Otkriveno gde su ulagali novac od droge!

Autor:

Hronika

05.03.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

OGLASIO SE MUP O ZAPLENI 70 KILOGRAMA KOKAINA I HAPŠENJU PET OSOBA: Otkriveno gde su ulagali novac od droge!

Foto: RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, a po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili su pripadnike organizovane kriminalne grupe D. K. (41) iz Čajetine, V. V. (39) iz Bačkog Jarka, I. P. (50) iz Inđije, M. V. (1990) iz Priboja i L. S. (1972) iz Vrnjačke Banje, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da su oni prodavali kokain na teritoriji Srbije i u zemljama zapadne Evrope, a u prethodnom periodu u Srbiji, Nemačkoj, Italiji i Francuskoj zaplenjeno je oko 70 kilograma ove droge i uhapšeno pet članova ove organizovane kriminalne grupe.

Pretresom stanova na više lokacija koje su koristili uhapšeni D. K., V. V., I. P., M. V. i L. S. zaplenjena je veća suma novca, više luksuznih vozila, kao i drugi predmeti koje su, kako se sumnja, koristili za izvršenje krivičnih dela.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su K. D. (53) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i G. S. (47) koji se sumnjiči za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je pretresom stana u Zemunu u kojem neprijavljeno boravi K. D. zaplenila oko kilogram i po heroina i 10.000 tableta ekstazija.

Takođe, policija je pregledom G. S. pronašla manju količinu heroina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading