ADVOKATI PORODICE DEČAKA-MONSTRUMA OTKRILI DETALJE SUĐENJA! Vladimir Kecmanović izneo ODBRANU, evo šta su tražili od suda! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Hronika

29.02.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za danas je završeno ročište na suđenju porodici Kecmanović.

ADVOKATI PORODICE DEČAKA-MONSTRUMA OTKRILI DETALJE SUĐENJA! Vladimir Kecmanović izneo ODBRANU, evo šta su tražili od suda! (FOTO,VIDEO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

sud

Nakon današnjeg završenog ročišta u Palati pravde, advokati porodice Kecmanović davali su izjave.

- Mogu samo da vas informišem da je započeto iznošenje odbrane prvookrivljenog i da smo sada u fazi postavljanja pitanja. Okrivljenom mi pitanja nismo postavili, Tužilaštvo je danas započelo ispitivanje, a sutra će se to nastaviti - započela je advokatica.

Na pitanje da li su možda tražili da se suđenje otvori za javnost, advokatica Kecmanovića, Irina Borović odgovorila je sledeće:

- Isticali smo taj predlog, a razlozi su isti. 

Na njenu izjavu se nadovezao i Borivoje Borović i dodao:

- Mi baš insistiramo na javnom suđenju, pošto se vodi parnični postupak u kome će pred javnošću okrivljeni od parnične stranke davati svoje izjave. Potpuno je besmisleno da na zatvorenoj sednici iznosi odbranu, ako će u parnici na otvorenoj sednici - poručio je on.

Podsetimo, iako je suđenje Kecmanovićima zatvoreno za javnost, Više javno tužilaštvo u Beogradu je odlučilo da ne ispituje roditelje ubijene dece kao oštećene strane, te je samim tim njima ponovo omogućeno da budu prisutni tokom iznošenja odbrane optuženih.

Oni su danas bili u Palati pravde, tužnim pogledima, očajni, gledali u prazninu koja je ostala nakon ubistva njihovih mališana, dok je Miljana Kecmanović, majka dečaka-ubice, u sud došla samouvereno, dignute glave u štiklama!

Nikome nije promaklo da je hladnokrvno prošla pored njih, sveže isfenirane kose, našminkana i doterana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Olga

04.03.2024 04:13

Pravda je jedna stvar a osveta druga. Kao i uvek, nas svet je sklon mobbingu i ima mentalitet krda. Ovo je zlostavljanje roditelja koji su ovde najvece zrtve. Oni treba da zive sa saznanjem da im je dete ubilo 10 nevinih, malih dusa...i da im je dete bolesno i otpisano za ceo zivot. I to vam je malo. Sta sad hocete? Da ih unistite i moralno i mentalno i finansijski...i sta onda. Koga cete onda mrzeti, a vase andjele nista ne moze da vrati. Ajde malo razuma, dostojanstva i prastanja. Bice vam lakse nego da mrznju raspirujete mrznjom.

Tanja

08.03.2024 12:03

Olga i vas ko i najmlađeg masovnog ubice na svetu i roditelje najmlađeg masovnog ubice na svetu ne zanima što naše dece nema zauvek i čika Dragana.