OTAC KOSTE KECMANOVIĆA DANAS IZNOSI ODBRANU PRED SUDOM! Roditelji ubijene dece iz ''Ribnikara'' iščekuju OVE reči!

Autor:

Hronika

29.02.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je suđenje porodici Kecmanović, roditeljima dečaka-monstruma, a trenutno je u toku pauza.

OTAC KOSTE KECMANOVIĆA DANAS IZNOSI ODBRANU PRED SUDOM! Roditelji ubijene dece iz ''Ribnikara'' iščekuju OVE reči!

Foto: ST/Nikola Mutić, N.Pančić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

Kako javja naš reporter iz Palate pravde, punomoćnici su završili sa izlaganjem dokaza i u toku je pauza.

Nakon pauze se očekuje iznošenje odbrane Vladimira Kecmanovića, oca dečaka-ubice.

Otac dečaka ubice, Vladimir Kecmanović, podsetimo, optužen je da je izvršio krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući. Dečak K.K, koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja. Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud oca Vladimira Kecmanovića osudi na kaznu zatvora od 12 godina, a majku Miljanu Kecmanović na dve i po godine. Za vlasnika i instruktora u streljačkom klubu predloženo je po tri godine zatvora.

Kako je ranije danas naš reporter opisao, roditelji ubijene dece tužnim pogledima, očajni, gledaju u prazninu koja je ostala nakon ubistva njihovih mališana, dok je Miljana Kecmanović, majka dečaka-ubice, u sud došla samouvereno, dignute glave u štiklama!

Roditelji žrtava masakra, sleđeni prizorom koji su videli i nedostatak empatije od strane majke dečaka-monstruma, međusobno su se grlili dok su čekali da počne suđenje za ubistvo njihovih mališana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading